Lasă-te vrăjit de privirea mea!

09 June of 2015

Ochi mari, privire intensă, care te hipnotizează de la primele clipiri de gene? Toate ne-am dori ca alesul nostru să ne pice în mreje de la primul contact vizual.

Dacă nu te numeri printre norocoasele posesoare de ochi ca de căprioară, iată câteva trucuri de machiaj care te vor ajuta să-ți faci ochii să pară mai mari!

Fardul de pleoape

Renunță la nuanțele închise, precum negrul, griul, violetul închis. Culorile apropiate de nuanța ochilor tăi, dar și cele în combinație cu alb (de ex.: alb-piersică) îi va face vizibil mai mari.

Aplică fardul pe suprafața pleoapei superioare. Nu uita nici de cremele și fardurile speciale pentru iluminare. Cu ajutorul unei pensule de grosime medie, aplică-le în colțul intern și pe arcada ochiului.

Dermatograful și mascara

Creionul de ochi trebuie să fie și el într-o nuanță cât mai naturală.

Așadar, cel negru nu are ce căuta atunci când vrei să obții un efect de maximizare a privirii. Genele lungi și dese măresc și ele ochii. După ce ai folosit mascara, nu uita de cleștele special care le ridică și le ondulează.

Nu uita nici de genele inferioare. Aplică un singur strat de mascara și ai grijă ca firele de păr să nu se lipească între ele, pentru a nu obține un efect invers decât cel dorit.

Pentru sprâncene, fardul recomandat este cel cât mai natural.

Citeste si:

Credit foto: © blackday / Fotolia

Comments

comments

Previous:

Pistruii nostri dragi

Next:

8 trucuri de frumusete de care (probabil) nu stiai

You may also like

Post a new comment