Fără stres de Sărbători

19 December of 2011

Pentru câteva momente uită de pregătirile pentru Sărbători și fă-ți timp pentru tine. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să scapi de stres si sa te relaxezi in voie!

Foto: Fotolia

1. O mică pauză de ceai
Multe plante au un efect relaxant. Excelentă împotriva stresului este următoarea combinație: toarnă 250 ml de apă clocotită peste 1 linguriță de mușețel uscat și 1 linguriță de cătușnică uscată. Lasă să stea acoperit 10 minute și bea 3 cești pe zi.

2. Căldura ajută
Cu cât corpul este mai încordat, cu atât mai proastă este circulația, prin urmare cu atât mai reci sunt mâinile și picioarele. Iată ce ajută: rulează o minge de tenis sau una mai moale între palme sau cu tălpile până când mâinile sau picioarele se încălzesc. Durează aproximativ un minut. În acest mod stimulezi zonele reflexe și relaxezi mai multe părți ale corpului.

3. Ascultă muzică
Pune căștile pe urechi și ascultă cântecul tău preferat, dar nu în timp ce faci ceva la calculator, ci foarte conștient. Întinde-te pe spate, ascultă și savurează momentul. Evită zgomotele care obosesc și care te stresează.

4. Prosop fierbinte
În avion, la spa și în restaurantele japoneze se poate observa cum se folosește acest truc: cufundă un prosop în apă caldă spre fierbinte. Stoarce-l bine, caută un loc liniștit și pune prosopul pe față. Te va relaxa și te va înviora.

Mai multe trucuri de relaxare găsiți în Ioana 1, acum pe piață.

Comments

comments

Previous:

Păr mătăsos & strălucitor

Next:

Sfaturi de frumusete aflate de la bunica

You may also like

Post a new comment