Cum ne machiem corect în funcție de culoarea pielii

15 February of 2017

Oricâtă experiență am avea în arta machiajului, trebuie să recunoaștem că, uneori, acesta ne dă adevărate bătăi de cap. Fie că nu știm cu ce să-l asortăm, fie, pur și simplu, ne confruntăm cu o zi proastă în care nu ne iese nimic, machiajul poate fi o adevărată corvoadă.

Pentru un machiaj reușit, trebuie să ținem cont, în primul rând, de câteva aspecte simple. Ca de exemplu, culoarea pielii, a ochilor, dar și a părului. „Asortarea” machiajului cu pigmentul pielii este cel mai complicat lucru, și asta pentru că multe femei nu știu ce anume li se potrivește în materie de make-up. Pentru asta, există câteva repere simple, care cu siguranță îți vor fi de ajutor data viitoare când vei dori să arăți bine.

Femeia a primit, în funcție de culoarea pielii, numele unui anotimp, astfel:

Femeia primăvară

Este femeia cu pielea rozalie. Uneori prezintă pistrui sau apar în urma expunerii la soare. Este tipul de piele care se bronzează foarte greu, iar atunci când se întâmplă, prezintă arsuri ușoare. Pentru femeia primăvară, paleta de farduri nu este prea generoasă. Astfel, aceasta se poate machia în nuanțe precum albul cojii de ouă, verde crud, verde tei, verde mazăre, galben lămâie, galben caisă și piersică. Este de evitat orice nuanță de grena, pentru că va părea și mai palidă.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Trucuri geniale pentru un machiaj rezistent

Arta si strategia machiajului. De ce ne fardam?

Machiajul semipermanent

Comments

comments

Previous:

Ce greșeli fac femeile când se epilează?

Next:

Ești în întârziere și trebuie să arăți impecabil? Iată cum realizezi un machiaj „pe fugă”

You may also like

Post a new comment