5 coafuri care subțiază fața

24 September of 2014

pscontroller pscontroller-1Colega noastră de din secțiunea de beauty, Irina, ne spune că există coafuri care ne fac chipul să pară mai suplu. Și anume:

Trepte franjurate 

Dacă nu ești adepta mersului la sală, iată ce îți propunem: bretonul drept, pe toată lungimea frunții, și un bob până la bărbie, cu vârfurile franjurate, care în­con­­joară fața și o 
 fac să pară alungită și subțire!
Bucle lejere
Vrei să pari mai suplă în câteva 
clipe? Atunci ar trebui să te împrietenești cu ondulatorul! Câteva bucle lejere fac adevărate minuni pentru lookul tău. Pentru această coafură, este bine ca părul
să fie lung și
sănătos.

Șuvițe într-o nuanță deschisă
O tunsoare scurtă nu este de obicei recomandată atunci când vrei să pari cu câteva kilograme în minus! Dar dacă partea superioară este mai lungă și cu șuvițe deschise, situația se schimbă!

Tapaje
Acest look te face să pari mai înaltă și are efect de slăbire garantat. Ca să fii sigură că frizura va rezista întreaga zi, aplică fixativ din abundență!

Cărare oblică
Prelungirea cărării are mai multe avantaje: conferă părului tău mai mult volum  și face ca fața să pară alungită. Acest mod de aranjare a părului se pretează pentru o tunsoare bob.

Comments

comments

Previous:

Buze fermecătoare!

Next:

Puterea vindecătoare a argilei

You may also like

Post a new comment