Ce fel de make-up trebuie să porți iarna aceasta

29 November of 2016

Dacă vara, imaginația ne lasă să realizăm cele mai îndrăznețe machiaje, iarna vine cu doza ei de senzualitate și naturalețe, bazată pe nuanțe calde, ochi perfect conturați și buze senzuale, îmbrăcate în nuanțe închise și, desigur, gene false cu efect dramatic.

Iarna este anotimpul preferat al femeilor care pun accent pe machiajul natural, dar de mare efect. Este anotimpul femeilor care știu ce vor și cărora nu le este teamă să îndrăznească să fie frumoase. Dacă nu știi la fel de machiaj poți apela în sezonul rece, iată câteva idei care cu siguranță îți vor prinde bine și te vor scoate din impas.

Buze pline în orice nuanță de roșu

Atunci când ești sigură pe tine, nu trebuie să îți fie teamă să îndrăznești. De la roșu carmin la nuanțe de vișiniu, aplicate uniform sau în degrade, ce creează efectul ombre, chiar până la tonuri apropiate de negru, paleta cromatică a rujurilor este cât se poate de generoasă în anotimpul rece. Trebuie să ții cont de faptul că buzele rujate strident cer un machiaj al ochilor destul de simplu. Așa că optează pentru un fard nude sau chiar ceva argintiu pentru un strop de feminitate și delicatețe.

Afla mai multe AICI

Citeste si:
Arta si strategia machiajului. De ce ne fardam?
6 trucuri de machiaj senzationale

Comments

comments

Previous:

(P) Păr drept și strălucitor cu ajutorul periei electrice Liss Brush 3D de la BaByliss Paris

Next:

(P) 6 Ani de Nomasvello Romania, 6 Ani de Frumusete!

You may also like

Post a new comment