Aparatură performantă pentru tratarea afecţiunilor dermatologice

28 September of 2016

Grupul Bio-Medica International relansează primul centru medical Bioderm Laser Clinic (Bioderm Laser Clinic Eminescu), deschis în 1992. Noul centru medical va dispune de un spațiu dublu alocat dermatologiei și de echipamente dermatologice de ultimă generație: fototerapie pentru tratarea a diverse afecțiuni dermatologice (acnee, alopecie, rejuvenare și înfrumusețare, psoriazis etc.), precum și un aparat modern de dermatoscopie digitală prin epiluminiscență care asigură mărirea de 120 de ori a leziunilor pielii și depistarea cancerului de piele în fază incipientă. Investiția totală în tehnologie ajunge la 150.000 de euro.

Clinica Bioderm Laser Clinic Eminescu va dispune de un spațiu dublu alocat dermatologiei și dotări de top în materie de fototerapie – terapie prin lumină – și dermatoscopie – o unitate de dermatoscopie digitală prin epiluminiscență FotoFinder Vexia Universe cu cameră 800 HD și o putere de mărire a alunițelor de până la 120 de ori, care asigură un screening de înaltă precizie a cancerului de piele.

Lumini roşii şi albastre pentru ten şi păr

Alte echipamente de ultimă generație disponibile în noua clinică sunt terapia cu lumină roșie Omnilux, terapia cu lumină albastră BLU-U și Clear Light, laserul pentru stimularea creșterii părului Sunetics și fototerapie UVB, terapii pentru remodelare corporală Ultrashape și Velashape – tehnologii care tratează minim invaziv o serie de afecțiuni dermatologice, ca alternativă la tratamentele clasice.

De 17 ani, împotriva cancerului de piele

„După investițiile realizate în zona de nord a Capitalei, ne concentrăm pe zona de centru a orașului, prin relansarea primei clinici a grupului Bio-Medica International, aflată în Piața Romană. Deschiderea noului centru modern de dermatologie coincide cu perioada recomandată de screening pentru cancerul de piele și verificarea alunițelor după expunerea la soare. Prevenția cancerului de piele este o misiune pe care ne-am asumat încă de acum 17 ani, când am introdus, în premieră pentru România, dermatoscopia digitală, standardul de aur în screeningul cancerului de piele. An de an, am continuat să ne updatăm aparatura, ca parte a acestei misiuni de luptă împotriva cancerului de piele. Alături de investițiile în aparatură modernă de dermatoscopie, ne concentrăm pe tehnologii minim invazive în dermatologie – fototerapie, lasere –, considerate terapii ale viitorului. Ca investiții pe termen scurt și mediu, facem demersuri pentru deschiderea a două unități de spitalizare de zi, pentru a asigura finalitatea intervențiilor dermatologice”, a declarat dr. Lucian Russu, medic dermatolog și fondator al grupului Bio-Medica International.

  1. Greseli de frumusete care iti fac rau
  2. Greseli care te imbatranesc
  3. 10 greseli de machiaj care te imbatranesc cu 10 ani
  4. 10 greșeli pe care e în regulă să le facem…

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Aloe vera – un fel de elixir al tineretii vesnice

Next:

Terapii din stup. Minunile binefacatoare ale mierii de albine

You may also like

Post a new comment