Adio, celulită!

04 April of 2017

Este un inamic puternic, cu greu poate fi eliminat complet, însă dacă te străduiești puțin îi poți diminua forța!

Masaj
Chiar dacă nu este la fel de eficient ca masajul profesional, masajul realizat sub duș, cu o perie specială, te poate ajuta foarte mult. Mișcările trebuie să fie circulare și ferme, orientate spre direcția inimii, nu foarte apăsate însă. În felul acesta, circulația este activată, iar pielea devine mai fermă.

Sport
Ideale sunt sporturile care ard grăsimile și întăresc masa musculară. Gimnastica în apă, joggingul sau mersul pe bicicletă sunt cele mai eficiente împotriva celulitei, cu efecte vizibile într-un timp relativ scurt.

Trișează
Pe pielea bronzată, celulita este mult mai puțin vizibilă. Așa că nu-ți rămâne decât să te bronzezi rapid! Aplică un strat de bronz artificial sau mergi de câteva ori la plajă. Un truc rapid și eficient!

Dușuri alternative
Aplică jeturi puternice de apă pe zonele cu probleme, alternând apa rece cu cea caldă. Acest exercițiu împiedică stocarea grăsimilor și întărește țesuturile.

Mănâncă sănătos
Nu mai e nicio noutate: ce mănânci se vede pe piele! Consumă alimente fără grăsimi saturate și zahăr, pentru că sunt principalele vinovate pentru celulită. Meniul tău trebuie să conțină carne slabă, legume și fructe. Înlo­cuiește brânza telemea și cașcavalul cu brânză de vaci sau tofu.

Bea multă apă
Lichidele sunt inamicele celulitei. Ne referim la apă și la ceai neîndulcit, nu la băuturi carbogazoase sau alte sucuri cu adaos mare de zahăr. Poți consuma sucuri naturale: cel de ananas este recomandat în curele anti-celulită.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Trucuri pentru par cu volum maxim care chiar functioneaza

Next:

3 utilizari inedite pentru miere cu beneficii pentru ten

You may also like

Post a new comment