Acestea sunt cele trei greșeli majore pe care le fac femeile când se dau cu rimel

05 December of 2016

Rimelul este un produs cosmetic ce nu lipsește din trusa de machiaj a unei femei. Ușor de folosit, acesta reușește să întregească orice makeup. Dar oare câte dintre femei știu să îl folosească în mod corect? Ți-am pregătit o listă de trei greșeli  pe care și tu le-ai făcut, cel puțin o dată, atunci când ai folosit rimelul.

Introduci în mod excesiv pensula în recipient

Trebuie să recunoşti că ai făcut de multe ori asta. Pur şi simplu, ţi se pare că pensula ta nu dispune de suficient produs și ai tendința de a o reintroduce în tubul de rimel. Știi ce faci, de fapt? Introduci aer în tub, ceea ce duce la uscarea mai rapidă a produsului. În plus, aduni prea mult produs pe pensulă şi rişti să ai gene picioruşe de păianjen, adică gene supraîncărcate de produs.

Alegi un rimel nepotrivit pentru tipul tău de gene

Pentru ca genele tale să arate impecabil, este necesar ca și rimelul să se potrivească tipului acestora. De exemplu, dacă ai genele foarte mici, fără volum și fără curbură, este indicat să folosești un rimel cu pensulă deasă, care să-ți definească genele și să le facă să arate așa cum îți dorești. Pentru genele lungi dar fără curbură, ideal este rimelul care dispune de o pensulă mai rigidă. În fond, tu decizi dacă îți dorești ca genele tale  să aibă un aspect dramatic sau mai natural.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Yoga pentru ochi

Comments

comments

Previous:

(P) 6 Ani de Nomasvello Romania, 6 Ani de Frumusete!

Next:

Secretele frumuseţii, adunate din toate colţurile lumii

You may also like

Post a new comment