10 trucuri pentru mâini frumoase

20 February of 2012

Subbotina Anna, 2012/Shutterstock.com

Sunt cartea ta de vizită, așa că acordă-le îngrijirea de care au nevoie, mai ales acum, pe timpul iernii

1. Mănuși
Seara, înainte de culcare, masează-ți mâinile cu o cremă hidratantă și apoi pune-ți o pereche de mănuși subțiri, din bumbac. Dimineața vei avea mâinile fine, ca de catifea!

2. Lac incolor
Înainte să aplici oja colorată, aplică un strat de lac incolor. Acesta protejează unghia și împiedică pigmentul să intre în unghie. În plus, culoarea se fixează mai bine și e mai intensă.

3. Pilire profi
Uită de metoda clasică de pilire: de la stânga la dreapta sau invers. Unghiile se exfoliază foarte ușor. Pilește-le fie numai într-o direcție, fie dinspre exterior spre interior, cu mișcări scurte. Unghiile trebuie să fie complet uscate.

4. Adio, pete!
Petele pigmentare de la soare apar de multe ori și pe mâini. Așa că factorul de protecție solară nu trebuie să lipsească nici din crema de mâini.

5. Îngrijire corectă
Evită să îți cureți unghiile cu obiecte ascuțite, precum forfecuța sau pila, acestea zgârie și pot deteriora suprafața unghiei. Folosește mai bine o periuță și curăță-le cu apă și săpun.

6. Peeling
Curăță pielea de celulele moarte și regenereaz-o cu ajutorul unui peeling. Apoi aplică o cremă hidratantă: pielea va rămâne fină și catifelată. Poți face acest peeling o dată pe săptămână și îl poți prepara în casă.

Mai multe trucrui în Ioana 4, acum pe piață

Comments

comments

Previous:

Fără stres de Sărbători

Next:

Sanatate si stare de bine pentru tine si copilul tau

You may also like

Post a new comment