Aspecte astrale în zodia Fecioarei (24.08 – 22.09)

27 August of 2019

Fecioara si zodia ei sunt perioade speciale atat pentru nativii zodiei cat si, prin influentele puternice, pentru ceilalti, indiferent de zodia lor de nastere. Cateva detalii despre acesta perioada speciala, a zodiei Fecioarei, in care se spune ca timpul sta pe loc, apele nu curg si oamenii nu imbatranesc, poti afla din cele de mai jos.

De obicei, luna Fecioarei este o perioadă potrivită pentru treburi gospodăreşti, pentru grijă faţă de sănătate. Deși soarele este fierbinte, toamna nu e departe, iar asta înseamnă că organismul trebuie pregătit pentru schimbarea de anotimp.

Mercur în Fecioară până pe 9 septembrie vă ajută să consultaţi medici, să alegeţi o dietă şi metode de însănătoşire. Aveţi grijă de dvs. şi de cei dragi, treceţi la un stil de viaţă sănătos împreună cu toată familia.

Soarele în Fecioară îi sprijină pe profesioniştii din toate domeniile – acum e important să vă con­cen­trați asupra muncii de rutină, fără a ţinti spre piscurile îndepărtate ale carierei. Şi veţi vedea cum experienţa va începe să lucreze în favoarea dvs. – vor apărea propuneri interesante.

Mercur în Fe­cioa­ră îi ajută pe toţi cei care se ocupă de marke­ting, comerţ, ştiinţe aplicate, promovarea preparatelor farmaceutice. Cele mai potrivite zile pentru aceste activităţi sunt în perioada 25 august – 6 septembrie.

Odată cu trecerea în Balanţă, pe 9 septembrie, Mercur ajută în activităţi sociale, juridice. De asemenea, se îmbunătăţeşte înţelegerea reciprocă în familie.

Însă pe 9 septembrie planeta trece prin grad distrugător, aşa că nu e momentul să vă certaţi cu partenerul.

Venus se află în Balanţă până pe 11 septembrie, este o perioadă minunată pentru consolidarea relaţiei, bucurați-vă de tandrețe și armonie. De pe 11 septembrie planeta iubirii trece în Scorpion, de unde promite trăiri furtunoase, ade­sea însoţite de gelozii şi certuri: doar se spune că de la dragoste la ură nu e decât un pas!

În schimb, poziţia lui Mercur în Balanţă favorizează potolirea pasiunilor aprinse şi începerea negocierilor.

Marte în Rac până pe 28 august ne face mai precauţi şi mai prevăzători, în această perioadă dinamismul este oarecum diminuat şi se manifestă în special în familie şi casă. Odată cu trecerea în Leu, pe 28 august, Marte deschide calea pentru începuturi îndrăzneţe, realizări sportive şi creatoare.

Pot apărea unele complicaţii în intervalul 8-16 septembrie, din cauza aspectelor tensionate ale lui Marte, dar, pe de altă parte, acest lucru va impulsiona activităţile hotărâte.

Pe 7 septembrie Marte este în grad imperial şi vă ajută să obțineți succese. Pe 12 septembrie planeta trece prin grad distrugător, așa că încercaţi să evitaţi orice fel de conflicte.

În general, ultima decadă a lui august este o perioadă stabilă şi totodată dinamică, mişcarea şi poziţia statică se echilibrează reciproc. Este indicat să începeţi proiecte pe termen lung şi, cu toate că la început va trebui să depăşiţi anumite bariere, rezultatul va fi stabil. Perioada 1-11 septembrie va fi mai stabilă, se poate consolida ceea ce aţi obţinut deja.

Iar de pe 12 septembrie urmează din nou o perioadă de relativă criză şi vor fi necesare măsuri hotărâte. Cele mai multe dificultăţi vor fi legate de negocierile în afaceri şi în comunicarea dintre sexe – fiecare se va strădui să-şi impună interesele personale.

În perioada 18-22 septembrie Pluton, staţionând în Capricorn, vă ajută să începeţi un proiect de afaceri de proporţii, în aceste zile este foarte important să înţelegeţi ce vă doriţi.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

cifra norocoasa, femeie care rade, perdea, femeie cu par cret

Previous:

Află-ți cifra norocoasă care atrage fericirea

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1 – 31 octombrie

You may also like

Post a new comment