Detalii despre zodia Leului

31 July of 2019

Detalii despre zodia Leului – Luna Leului este o perioadă minunată pentru creaţie, întâlniri romantice, relaxare. Soarele intră în locuinţa sa, forţa lui atinge apogeul, aşa că ne putem încărca din plin cu energia astrului minunat al zilei. Acum nu e un moment potrivit pentru rutină, încercaţi să faceţi astfel încât fiecare moment al vieţii să fie deosebit.

Totodată se va manifesta puternic elementul Apei, pentru că multe planete se află în semne de Apă, formând configuraţii armonioase şi favorabile. Acest lucru aduce stabilitate în sfera emoţională, îmbunătăţeşte înţelegerea dintre oamenii apropiaţi, ne ajută să pătrundem mai profund în universul interior.

Pe 29 iulie Soarele trece prin gradul imperial, nu rataţi în această zi şansa de a începe un proiect creativ important sau stabiliţi o întâlnire decisivă.

Între 29 iulie și 3 august se va forma o configuraţie deosebit de favorabilă, Steaua lui David, care protejează de stresul şi evenimentele neaşteptate, pe care le pot aduce acum Uranus, Pluton, Jupiter şi Marte.

Aceste planete formează aspecte tensionate, ceea ce poate duce la conflicte acasă şi la serviciu, lupte pentru poziţia de lider şi pentru autoritate, la impunerea regulilor proprii de pe poziţii de forţă.

Pe 1 august Soarele se află în grad distrugător, aşa că nu se recomandă să începeţi ceva nou legat de realizarea personală. Până pe 9 august Mercur se află în Rac şi de acolo le este favorabil firilor subtile şi poetice, ajută în comunicarea cu cei dragi. În aceste zile e bine să vă dezvoltaţi imaginația, să studiaţi istoria, arheologia, psihologia, științele ezoterice.

Odată cu trecerea lui Mercur în Leu, pe 9 august, creşte eficiența intelectuală şi creativitatea, începe o perioadă potrivită pentru apariţii în public.

Pentru orice contacte cu publicul şi pentru negocieri este deosebit de potrivită ziua de 12 august, când Mercur se află în grad imperial. Până pe 17 august Venus se află în Fecioară și nu este poziţia cea mai bună pentru planetă, în această perioadă sentimentele se supun raţiunii şi e posibilă o atitudine deosebit de critică faţă de partener.

Aveţi grijă unul de altul şi nu vă cramponați de mărunţişuri.

Din 17 august Venus e în Balanţă, locuinţa sa, şi în relaţie se restabileşte armonia. Însă ziua de 17 august nu este potrivită pentru întâlniri. Toată luna Marte va fi în Rac, în cădere, ceea ce poate duce la acumularea de emoţii negative, supărări, sarcasm faţă de cei dragi.

Deosebit de dificile vor fi zilele dintre 23 și 31 iulie, când Marte e în conjuncţie cu Luna Neagră şi Jupiter şi totodată în opoziţie cu Pluton. Perioada anunță conflicte serioase, contradicţii între ambiţiile din carieră şi obligaţiile de acasă.

Trebuie ocolite temele sensibile, încercaţi să comunicați în mod paşnic, să ascultaţi punctul de vedere al celuilalt. Continuă perioada dificilă, dar favorabilă pentru toţi cei care sunt interesaţi de ezoterism, doresc să descopere enigmele Universului, de asemenea pentru oamenii de ştiinţă – geneticieni, medici, specialişti în criminalistică, reprezentanţi ai unor profesii periculoase.

În Scorpion s-au adunat Saturn, Luna Albă, Nodul Ascendent, ceea ce poate aduce o breşă, organismul își va completa resursele energetice, sunt posibile descoperiri ştiinţifice la limita misticismului.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1 mai – 31 mai

cifra norocoasa, femeie care rade, perdea, femeie cu par cret

Next:

Află-ți cifra norocoasă care atrage fericirea

You may also like

Post a new comment