Aproape totul despre 
conturul de buze

04 June of 2018

Buze mai subțiri sau mai cărnoase – pentru că suntem atât de diferite, și aceastea sunt diferite. Uneori ne-am dori o altă formă sau avem nevoie de un mic retuș – și-atunci cel care ne vine în ajutor este creionul contur.

 Definește forma buzelor  

Nu întotdeauna forma lor este una pe placul nostru, iar atunci avem nevoie de un produs care să le contureze și să le aducă mai aproape de perfecțiune. Transează cu ajutorul creionului conturul, având grijă să nu depășești foarte mult linia buzelor. În caz contrar, vei obține un efect neplăcut. Înainte de aplicarea rujului, folosește creionul. Alege-l într-o nuanță asemănătoare cu a rujului, pentru că trendul în care creionul era mult mai închis, iar rujul mai deschis (ori invers) a trecut de mult.

 Prelungește durata 
 de viață a rujului  

Dacă folosești creionul înaintea rujului, ajuți culoarea să nu se împrăștie sau să nu depășească conturul buzelor. Dacă alegi un creion mecanic, poți renunța complet la ruj. Nu uita să-ți hidratezi buzele cu un balsam. Uniformizează la final creionul pe toată suprafața buzei cu ajutorul unei pensule subțiri.

 Îți place make-upul 
 natural?  

Foarte bine, alege un creion într-o nuanță nude și renunță complet la ruj. Pentru că buzele conturate arată mult mai bine decât cele neconturate, trasează o linie discretă cu ajutorul creionului.

 Ascuțitoarea te ajută 
 în orice situație  

Un creion cu vârf ascuțit este mult mai potrivit pentru o trasare cât mai precisă a conturului. Așa că nu uita să-ți achiziționezi o ascuțitoare specială pentru creioanele de machiaj.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

condimente secrete din India

Previous:

Ingrediente secrete din India

Next:

Cum să arăți bine în 5 mișcări

You may also like

Post a new comment