A aparut prima carte de colorat pentru adulti din Romania!

12 June of 2015

Cura ta de relaxare, carte de colorat pentru toate vârstele.

Johanna Basford a luat prin surprindere lumea editorială când a lansat prima carte de colorat pentru adulți și a construit-o pornind de la imboldurie cunoscuților, care și-ar fi dorit să coloreze desenele ei monocrome pe care le făcea de ani de zile. În Franța, volumul ei a depășit în vânzări cea mai populară carte de bucate. Așasar, rețetele iau o pauză și intră în scenă creioanele colorate.

Și asta nu doar în bătrâna Europă! Lista curentă de bestselleruri Amazon numără nu una, ci două cărți de colorat pentru adulți – ceea ce, pentru o carte la care am ridica poate sceptici din sprâncene înseamnă foarte mult. Înseamnă o poziționare între Fifty Shades of Gray și Stephen King – între trend și clasic. Și mai înseamnă că pe undeva, prin economia aglomerată a zilelor, doamnelor și domnilor, aveți nevoie să lăsați stresul de-o parte și să optați pentru o cură de detoxifiere.

Cura ta de relaxare poate să înceapă oricând. Ai nevoie doar să lași de-o parte inhibițiile, prejudecățile și și să admiți că, la urma urmei, toți am desenat în timpul ședințelor prea lungi sau în vreme ce răspundeam mecanic la telefon. Vino cu curaj în lumea desenelor pe care le poți colora cum vrei.

Cura ta de relaxare poate fi găsită la punctele de difuzare a presei, cu 25 de lei. O poți împacheta ușor în bagajele de vacanță și este perfect adaptată genții de plajă. Și dacă, așa cum credem, nu te vei mai putea desprinde de ea, cam pe când vei termina de colorat toate paginile, vei putea găsi și revista Pauza ta de relaxare. Urmărește-ne pentru a nu rata noile pagini și încă multe lucruri care te vor ajuta să alungi stresul și să te lași în voia creativității.

cura de relaxare exemple

Comments

comments

Previous:

„Antibiotice“ pentru computer

Next:

Razi si tu!

You may also like

Post a new comment