Apariție de senzație – cum să alegi cele mai potrivite rochii de ocazie

07 November of 2018

Orice femeie ar trebui să aibă în garderobă câteva rochii de ocazie în care să se simtă ca o adevărată vedetă. Indiferent că ești o petrecăreață înnăscută sau participi doar la cele mai importante evenimente, apariția ta trebuie să fie de fiecare dată senzațională. Dar oferta este destul de generoasă în ultima perioadă și, deși acesta ar trebui să reprezinte un mare avantaj, pentru multe femei este o adevărată provocare. Cum faci cea mai potrivită alegere? Am pregătit pentru tine câteva sfaturi esențiale de care să ții cont de fiecare dată când cumperi rochii de ocazie.

Prețul

Pentru majoritatea femeilor prețul este unul dintre cei mai importanți factori pe care îi iau în considerare atunci când cumpără rochii de ocazie. În general, acestea au prețuri mai mari decât alte tipuri de haine de damă. Stabilește-ți un buget orientativ încă de la început, iar acest lucru te va ajuta să îți optimizezi mult mai ușor căutările. Bogas este unul dintre cele mai cunoscute magazine online unde poți găsi rochii deosebite la prețuri mai mult decât accesibile. Gama este foartă variată, astfel că sigur vei găsi un model care să te încânte indiferent că vrei o rochie mai simplă sau statement.

Materialul

Deși nu foarte multe femei iau în calcul acest aspect, este important să iei întotdeauna în considerare anotimpul în care te afli și profilul petrecerii. De exemplu, iarna sunt masiv promovate catifeaua, dantela și paietele, însă poți foarte ușor să optezi pentru voal sau mătase dacă vorbim despre un cocktail party sau un eveniment formal. Păstrează pantofii din piele mată doar pentru club sau o petrecere informală și învață să iubești încălțămintea din lac, velur sau piele metalizată.

Ține pasul cu ultimele trenduri

Lumea modei se schimbă incredibil de repede. De aceea, trebuie să îți definești încă de la început stilul și zona pe care vrei să mergi. În cazul în care nu vrei să-ți cumperi rochii de ocazie prea des, investește în modele clasice, care nu se vor demoda niciodată. În schimb, dacă trăiești pentru modă și vrei să fii permanent în pas cu cele mai noi tendințe, atunci poți să experimentezi. Important este să te regăsești TU în hainele pe care le porți. Rochiile cu paiete sunt spectaculoase, însă dacă nu te caracterizează un stil extravagant nu vei putea niciodată să -ti însușești o asemenea apariție. Chiar și într-un model de rochie foarte simplu poți să strălucești dacă știi cum să-l porți. Atitudinea și încrederea în tine dau viață hainelor.

Culoarea perfectă

Nu în ultimul rând, trebuie să alegi culoarea potrivită. Sau cel puțin să înveți să iubești culorile. Foarte multe femei aleg să poarte rochii de ocazie negre doar pentru că este cea mai la îndemână variantă. Dar există atât de multe culori pe lumea asta, încât este păcat să nu te bucuri de ele. Tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că nuanța aleasă îți pune în evidența pielea, ochii și părul.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când achiziționezi rochii de ocazie. Pregătește-te de shopping ca o adevărată specialistă și asigură-ți o apariție WOW cu fiecare ocazie.

 

 

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

haine office

Previous:

Haine office: Ce să cumperi pentru un look adecvat

Next:

7 greșeli de styling care îți strică outfitul. Si cateva sfaturi indirecte

You may also like

Post a new comment