Alimente banale care te ajuta sa slabesti

26 November of 2015

Să slăbești nu este ușor,dar există multe alimente banale care ajută la pierderea în greutate! Acestea acționează prin stimularea metabolismului organismului și totodată oferă o senzație de sațietate  pentru mai mult timp. Rezultatul? Pierderea în greutate prin evitarea supraalimentării! De asemenea puteți să ardeți mai multe grăsimi decât în mod normal.

Ciocolată neagră
Într-adevăr, dulcele preferat facilitează arderea grăsimilor. Ciocolata neagră cu un conținut de  cel puțin 70% cacao scade cortizolul, hormonul stresului din organism. Stresul a fost asociat cu un metabolism lent. Prin minimizarea hormonilor de stres în organism, rata metabolică este accelerată. Un studiu arată, de asemenea, că ciocolata neagră  conține cafeină și teobromină. Acești compuși cresc metabolismul și contribuie la arderea grăsimilor. Într-un studiu separat, adultii care au mâncat ciocolată neagră în mod regulat erau mai supli decât cei care s-au abținut de la ciocolată. Acest lucru, în condițiile unui consum similar de energie și calorii pe parcursul studiului.

Citeste si: Slăbim fără dietă

Ouă
Ouăle reprezintă o masă completă într-un pachet mic.  Acestea conțin  proteine de înaltă calitate. Ele conțin toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari refacerii și creșterii masei  musculare. De asemenea, ajută mult la arderea grăsimilor.

Semințe de susan
Semințele de susan conțin nutrienți numiți lignani. Acești compuși stimulează arderea grăsimilor prin creșterea enzimelor hepatice. Aceste enzime descompun grasimile și reduc nivelul  colesterolului  în organism. Semințele de susan contin, de asemenea, un nivel echilibrat de acizi grași esențiali și proteine. Numeroase studii arată că acești compuși ajuta la îmbunătățirea  metabolismului. Semințele  de susan sunt pline de fibre care imbunătățesc tranzitul intestinal. De asemenea, acestea vă oferă sațietate și inhibă absorbția totală a grăsimilor în sânge.

Citeste si: Dietă pentru a rămâne tânără și frumoasă

Ardei gras
Știați că  ardeiul gras este bogat  în  vitamina C?  Vitamina C acționează ca un antioxidant. Acesta protejează celulele de efectul  nociv al  radicalilor liberi. De asemenea, păstrează pielea curată și oasele sănătoase. Un studiu a constatat că persoanele cu un nivel ridicat de vitamina C în sânge au mai puțină grăsime corporală. Ardeiul gras  este, de asemenea, o sursă bogată de carnitină. Aceasta este o moleculă care ajută mușchii să ardă grăsimea ca să obțină energie, accelerând metabolismul.

Citeste si: Dieta cu supă

Fulgi de ovăz
Fulgii de ovăz  au un conținut mare de fibre. Fibrele încetinesc digestia amidonului în intestin. Amidonul crește  nivelul de glucoză, ceea ce duce la poftele alimentare intense. Când nu veți mai simți dorința puternică de alimente dulci sau sărate, veți pierde mai mult  în greutate și veți face alegeri alimentare mai bune. Fulgii de ovăz scad, de asemenea, colesterolul rău și protejează împotriva cancerului. Ovăzul este, de asemenea, bogat în vitamina E, proteine și minerale benefice. Toate aceste substanțe mențin organismul sănătos în timpul eliminării toxinelor din colon și intestin.

 

Citeste si: Dieta dublă, slăbire și frumusețe dintr-un foc

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Ce boli vindeca lamaia si cum o folosesti eficient

Next:

Beneficiile semintelor de chimen

You may also like

Post a new comment