Alimente care te fac mai sexy

15 December of 2015

Vrei o colectie de alimente care te fac sexy? Instant! Știi, probabil, că anumite alimente sunt considerate afrodisiace și că ele te pot ajuta în dormitor. Este, evident, o chestiune subiectivă.

Cu toate acestea, există anumite mâncăruri care îți pot da o mână de ajutor în pat dar nu prin efectul lor sexy, ci prin calitațile pe care ți le pot imprima. De exemplu…

Codul.
Adică deliciosul pește alb. Studiile arată că dacă este consumat regulat, îți ajută corpul să nu mai transpire și să împrăștie un miros neplăcut. De obicei, mirosul neplăcut al corpului este cauzat de carnea roșie, mâncată în mod constant. Ea conține toxine care îți intră și în sânge și care atunci când acestea sunt eliminate de organism, prin transpirație, împrăștie o mireasmă neplăcută.

Citeste si: Monotonia vieții sexuale în cuplu

Mărul.
Ține doctorul departe. Cel puțin așa se spune. Dar, îți aduce prietenii și potențialii admiratori mai aproape. De ce? Pentru că îți reîmprospătează respirația. Acum să vezi săruturi pasionale! Ba mai mult, dacă pui o cană plină de oțet de mere într-un vas cu apă călduță și îți bagi acolo picioarele (vreo 20 de minute), scapi și de mirosul neplăcut al acestora.

Citricele.
Sunt o altă modalitate excelentă de a scăpa de mirosul corpului. Nu vei mirosi a portocale sau lămâi dar îți vei ajuta organismul să respire mai curat. În plus, aportul de vitamine îți va impulsiona sistemul imunitar și vei rezista mai mult în pat pentru că vei avea mai multă energie.

Rozmarinul.
E un condiment foarte sănătos și gustos. Și el are proprietăți care te pot ajuta să nu mai transpiri atât de abundent și urât mirositor. Ba mai mult, rozmarinul tratează anumite probleme de piele iar dermatologii nu se feresc de el. Din aceeași categorie de plante curative face parte și ghimbirul. Face minuni cu halena, care este rezultatul unui sistem digestiv bolnav.

Citeste si: Sex si gafe majore

Ceaiul verde.
Topește numaidecât grăsimile și este ideal în curele de slăbire. Vei avea un corp de invidiat de femei și dorit de bărbați. În plus, curăță gura de bacterii dar te ajută și să nu mai transpiri.

Articol exclusiv online
Text: Ada Oprea
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Mituri despre frumusete fata in fata cu realitatea

Next:

Ingrijirea picioarelor iarna

You may also like

Post a new comment