Alege-ți parfumul în funcție de personalitate

04 July of 2019

Alege-ți parfumul în funcție de personalitate – Fresh, fruitcake, lemons sau florale. Alegerea unui parfum poate fi dificilă pentru tine, dar mai ales pentru cel care dorește să ți-l ofere. Ce categorie ți se potrivește în funcție de personalitate?

Mirosul este cel care ne trezește amintiri, sentimente sau experiențe. Un anumit parfum nu înseamnă același lucru pentru toată lumea, pentru că suntem atât de diferiți, îl percepem 
alt­fel. Ceea ce pentru unele dintre noi  poate duce cu gândul la sentimente frumoase altora le poate aminti de 
lucruri nu tocmai plăcute.

1 Ești jucăușă, romantică și copilăroasă.

Atunci, categoria de parfumuri care te reprezintă este florală. Parfumurile sunt delicate, feminine și naturale. Cu siguranță, esențele de trandafir, iasomie și liliac sunt pe placul tău. 

2 Îți plac vara și vacanța.

Parfumurile fresh te reprezintă cel mai bine. Prospețimea lor te învăluie și te duce cu gândul la mult așteptata vacanță de vară. Citricele sunt ingredientele de bază ce se regăsesc în această categorie de parfumuri.  

3 Ești mereu în ton cu tendințele.

Modernitatea ta își pune amprenta și asupra tipului de parfum pe care îl folosești. Zmeura, pepenele, mărul sau piersica se regăsesc în compoziția lui. Ușor dulce, dar nu ostentativ, acest tip de parfum se adresează tinerelor.

4 Vrei să fii mereu în centrul atenției, să captezi toate privirile

Parfumurile orientale îți oferă un aer exotic datorită mirosului dominant pe care îl emană. Aromele sunt grele, dulci și senzuale. Este bine să nu exagerezi cu cantitatea de parfum pe care o pulverizezi.

5 Îți plac plimbările prin pădure

Parfumurile lemnoase, elegante și calde sunt cele care te reprezintă. Chiar dacă sunt mai des folosite de către bărbați, ele devin populare și în rândul doamnelor. Cele care intră în această categorie sunt esențele de lemn de santal, cedru și de rășină.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Irina Stanescu
Sursa foto: pexels.com/

Comments

comments

Previous:

Castravetele – frumusețea vine din grădină

Next:

Arta, strategia si psihologia machiajului. De ce ne machiem?

You may also like

Post a new comment