Din prietenie, pentru CAMI

15 March of 2013

Galeria de artă “Horațiu Malaele” este gazda expoziției caritabile intitulate “Din prietenie, pentru Cami” a tinerei artiste Evelin Corocea. Vernisajul va avea loc joi 21 martie, la orele 19, iar expoziția va fi menținută până în data de 31 martie 2013. Cele 15 lucrări expuse vor fi vândute în cadrul unei licitații online găzduite de către okazii.ro, cea mai importantă platformă de licitații electronice din România.

evecover

 

 

 

 

Evelin a ales denumirea “Din prietenie, pentru Cami” pentru prima sa expoziție din carieră pentru că așa s-au întâmplat lucrurile: Ea s-a decis să deseneze pentru a o ajuta pe Camelia (prietena ei diagnosticată cu leucemie), din prietenie.

Galeria “Horațiu Mălăele” se găsește în Centrul Istoric al Bucureștiului pe Strada Smârdan nr.37 și este deschisă de marți până duminică între orele 19-21. Accesul publicului este liber.

Despre Evelin Corocea:

La 25 de ani, Evelin Corocea este medic rezident la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din București, dar și artist plastic. Desenează de mică, influențată fiind de tatăl său și de oamenii din anturajul acestuia – sculptori, pictori etc. Singurele cursuri de desen pe care le-a urmat au avut loc în urmă cu mulți ani, la Bacău, orașul său natal. În rest, a desenat natural, când și cum a simțit. “Desenez doar pentru că-mi place, pentru că mă relaxează și pentru că mă face să mă simt fericită. Arta mea este spontană. Caut să transmit un climat, o anumită atmosferă în ceea ce desenez și nu un obiect decorativ” afirmă artista.

De când a început acest proiect, a atras foarte mult atenția asupra lucrărilor ei. Pagina ei de facebook, Brushes by Evelin Corocea (http://www.facebook.com/brushes.evelin) a strâns peste 7500 de fani în aproximativ o lună, dintre care jumătate sunt persoane din afara României (cei mai mulți vin din Portugalia, Brazilia, Taiwan, Serbia, dar și Albania, Peru, Mozambic, Columbia, sau chiar Fiji și Liban).

 

Press contact:

Cristian Stan pentru Sublime Romania

Tel: 0745.997.945

Email: [email protected]

Comments

comments

Previous:

„Iubito, am o surpriza pentru tine!“

Next:

Depresia vârstnicilor

You may also like

Post a new comment