Vloggerii se unesc într-un imn marca Moga

07 April of 2015

Vlogers

Vloggingul s-a transformat într-un femomen care capătă rapid contur şi în România. Televizoarele pierd teren în faţa canalelor de YouTube, unde tineri talentaţi ne oferă tot ce avem nevoie: divertisment de calitate, sfaturi de beauty sau fashion.

Cei mai cunoscuţi creatori de conţinut de pe YouTube România şi-au lansat propriul imn, în colaborare cu Marius Moga. Piesa este o premieră în ţara noastră, în trecut nu a existat o colaborare de acest gen. Ideea acestui proiect a aparţinut lui Anne-Marie Chelariu, de la Vlogul de Marţi.

Imnul, denumit sugestiv “O facem pentru voi”, a fost compus în studiourile DeMoga Music. Fiecare vlogger şi-a scris versurile pe care le interpretează în piesă, iar prin ele transmit esenţa a ceea ce internauţii găsesc pe canalele lor de YouTube. Videoclipul a fost lansat concomitent pe calanele lor şi pe cel al Cat Music.

În videoclipul regizat de Monday Media, vloggerii Mikey Hash, Tequila (Bianca Adam), Zmenta (Mihai Ţăranu), Sector 7, Tudi Popa, Laura Muşuroaea şi Anne Marie Chelariu sunt membrii unei trupe care susţine un concert de prezentare, în care invitatul special este Marius Moga.

Cei şapte vloggeri cu milioane de vizualizări pe YouTube :

 

Audiţie plăcută!

Text: Corina Matei

Foto: PR

Comments

comments

Previous:

Luxul are culoare verde

Next:

Artă din neoane reciclate

You may also like

Post a new comment