Trucuri  spectaculoase pentru petreceri

09 December of 2014

Chibrituri, cărți de joc, monede – vrăjitorii simple cu care uimești audiența!

© Kzenon / Fotolia

© Kzenon / Fotolia

Monedă în echilibru
Cine poate ține în echilibru o monedă de 50 de bani pe o bancnotă de 5 lei? Tu! Bancnota se îndoaie pe lungime, apoi se îndoaie pe lățime, se pune în unghi drept pe masă și moneda se pune pe colț. Ea va sta un scurt timp în echilibru!

Păcăleala cu pantoful
Spune invitaților că măsura de la pantofi le trădează vârsta. Apoi o persoană trebuie să scrie pe un bilet măsura de la pantof, să dubleze numărul, să adune cu 5 și să multiplice rezultatul cu 50. Iar din acest număr trebuie să scadă anul nașterii. După ce afli cât rămâne, adună la rezultat numărul magic 62. Ultimele două cifre indică vârsta pe care o avea persoana în 2012. Important: în anul 2013 numărul magic este 63. Trucul funcționează cu orice măsură de pantof.

Pahar, zboară!
Iată cum poți face să plutească un pahar de plastic: prinde de spatele lui o bucată de bandă adezivă rulată, acolo se va lipi mai târziu degetul tău mare. Efect spectaculos: ia paharul din spate cu mâna, ca și cum ar zbura în fața palmei tale. Exersează un pic în prealabil!

Paiul credincios
Freacă de pulover, fără să vadă nimeni, un pai, apoi pune-l pe capacul unei sticle de plastic. Cum paiul este încărcat electric, el va putea fi răsucit în cerc fără să-l atingi cu degetul!

Voce nostimă
Dacă există baloane cu heliu, deschide unul și, când nu te vede nimeni, inha­lează puțin aer din el. Vocea îți va suna foarte pițigăiat.

Caută cartea de joc
Roagă pe cineva să aleagă o carte de joc dintr-un pachet întreg și să o rețină. Taie cărțile și uită-te discret la ultima carte de joc rezultată în urma tăierii. Cere-i persoanei să pună cartea cu fața în jos în locul unde au fost tăiate cărțile. Apoi ghicește-o, știind că ea urmează celei memorate de tine.

Trucul cu lumânări
Ai nevoie de 3 lumânări de diferite culori. Alege una pe care să o recunoști mai târziu și leagă-te la ochi. Roagă un invitat să aprindă lumânările una după alta și apoi spune când a fost aprinsă lumânarea ta. Trucul: în prealabil ai umezit cu salivă fitilul lumânării tale. Iar această lumânare face un zgomot specific când este aprinsă!

Ghicește moneda
Pune pe masă o monedă de 5 bani, una de 10 și una de 50. Roagă pe cineva să aleagă  una și întoarce-te cu spatele. Persoana trebuie să țină strâns moneda aleasă în mână și să numere lent până la 20. Apoi poate pune moneda din nou pe masă. Întoarce-te cu fața și ia în mână toate cele trei monede. Moneda cea mai caldă a fost cea aleasă.

Ars
Un chibrit ars se poate aprinde încă o dată dacă e frecat de cutie? Nicio problemă: înainte de petrecere pictează capul unui chibrit nou cu carioca neagră. Arată ca și cum ar fi ars, dar îl vei putea aprinde,
spre surprinderea tuturor.

La mijloc
Poate cineva să pună un dop să plutească în mijlocul unui pahar cu apă? Nu, dopul se duce către margine. Doar la tine, nu: pentru că îl așezi într-un pahar plin ochi cu apă.
Vei reuși garantat!

Efectul „Ahaaa!“
Pune pe cineva să se gândească la un număr între 1 și 10, apoi să înmulțească acest număr în minte cu 9 și apoi să adune cifrele numărului obținut. La sfârșit să scadă 1 din număr. Pentru rezultat, persoana în cauză trebuie să caute litera corespondentă din alfabet. Adică să numere în minte de la A până se obține numărul și să țină minte litera. Soluția este simplă: se obține mereu H!

Comments

comments

Previous:

Ce mai vedem pe marile ecrane

Next:

Orășenii își planifică bugetul pentru masa de Crăciun și Revelion

You may also like

Post a new comment