Ținute obligatorii pentru vara anului 2016

19 May of 2016

Toată lumea știe că vara este anotimpul culorilor vii, al îndrăznelii și al ținutelor nonconformiste. Parcă vara îti permite să faci tot ceea ce nu te lasă celelalte anotimpuri! Trebuie să știi un singur lucru- este timpul pentru o ședință zdravănă de shopping, unde te vei axa pe înnoirea garderobei.

Dungile late și bulinele sunt vedetele sezonului estival care se apropie cu pași repezi. Ușor de asortat și adaptat la orice ținută, întregesc până și cel mai pretențios iubitor de modă și de nou. Putem opta pentru buline și dungi în partea de sus, alegând bluze lejere, vaporoase, din materiale care ne permit să respirăm și să ne simțim fresh, chiar și când temperaturile par să sară din termometre. În partea de jos putem alege să purtăm o fustă marțipan în culori pastelate , care este, de asemenea, un element esențial al garderobei estivale.

Galbenul , auriul și argintiul nu pot lipsi nici ele! Cu toate aceste elemente, putem alcătui cele mai pretențioase ținute, care, cu siguranță vor capta toate privirile din jur și vor satisface până și cele mai neîntâlnite gusturi.

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Ai grija de sufletul tau! Cu cartile pe fata despre violenta domenstica

Next:

Vara, anotimpul corpului perfect

You may also like

Post a new comment