Teatru, strada si copil

30 June of 2015

PR

PR

TEATRUL ȚĂNDĂRICĂ revine cu a doua parte a FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL “TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL”, care se va desfăşura în perioada 01 – 05 iulie, în Parcul Herăstrău (intrarea principală din Piața Charles de Gaulle) și Anima Studio de Teatru și Artă Contemporană al Teatrului Țăndărică (Str. Eremia Grigorescu nr. 24, etaj 4).

În cele 5 zile de festival pot fi vizionate spectacole de teatru pentru copii și pentru adulți, susținute de trupe din București și din străinătate. Teatrul Țăndărică, Teatrul Excelsior, companiile independente (Compania Qui Peut, Compania Muschetarii) și Crina Zvobodă, vor juca pentru cei mici cele mai iubite spectacole. Small Theatre Company din Vidin, Bulgaria va susține în zilele de 03 și 04 iulie, două reprezentații ale spectacolului „Din Turn”, o comedie ce discută raportul dintre omul contemporan și natură într-un limbaj naiv și exuberant.
De asemenea, în cadrul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se vor juca și spectacole pentru adulți precum: „Crina&Co in a Funny Show” – un spectacol interactiv, cu mult umor, „Punguța de doi bani” – spectacol care a primit premiul pentru cel mai bun spectacol de animaţie în cadrul Galei Absolvenților UNATC 2015 – master și „Play Shakespeare” – un spectacol nonverbal, o parabolă ce reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet și bine cunoscuta poveste a lui Romeo și a Julietei sale.
Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București și sub egida ASSITEJ Internațional, cea de-a 4-a ediție a Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se desfășoară în cadrul Stagiunii de Vară și este unul dintre evenimentele care marchează Aniversarea de 70 de ani a Teatrului Țăndărică.
Scopul stagiunii este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București.

Comments

comments

Previous:

A aparut Ioana Beauty&Style! Tu ai cumparat-o?

Next:

7 zile de educatie nonformala pentru 400 de copii defavorizati

You may also like

Post a new comment