Te invităm să te alături campaniei Marie Claire #NotMyJob

08 March of 2018

De Ziua Internațională a Femeii, te invităm să te alături campaniei #NotMyJob. Lansată de Marie Claire UK, campania se desfășoară simultan în mai multe țări și a fost creată din dorința de a oferi femeilor puterea de care au nevoie și măsurile prin care să aibă drepturi egale.

Ajută-ne să dăm femeilor puterea de care au nevoie!

Din momentul în care prima noastră ediție a plecat la tipar în 1988, Marie Claire a fost în centrul celor mai mari probleme cu care se confruntă femeile din toate mediile la nivel global. Dar, în continuare, mai sunt multe de făcut. În ultimul an s-a demonstrat că hărțuirea sexuală și discriminarea sunt răspândite în fiecare industrie, de la entertainment la politică. În consecință, milioane de femei nu își ating niciodată potențialul profesional.

De aceea te invităm să ni te alături astăzi și să împărășești propriile experiențe de discriminare, bullying și hărțuire sexuală la locul de muncă. #NotMyJob este despre faptul că nu e treaba niciunei femei să facă aceeași muncă pe care o face și un bărbat și să fie plătită mai puțin. E despre faptul că nu e jobul niciunei femei să flirteze cu șeful sau, mai rău, pentru a avansa în carieră. Și nu este jobul niciunei femei să se confrunte cu discriminare de sarcină sau să fie penalizată pentru că a ales maternitatea alături de cariera ei.

De aceea, începând cu Ziua Internațională a Femeii și de-a lungul întregului an, luptăm pentru a ne proteja drepturile câștigate la locul de muncă.

Marie Claire UK a colaborat cu ilustratoarea Laura Quick pentru a protesta împotriva hărțuirii, bullying-ului și discriminării la locul de muncă.

Fii alături de noi în 2018 și ajută-ne să dăm femeilor puterea de care au nevoie. Folosește hashtag-ul #NotMyJob pentru a împărtăși propriile experiențe de agresiune la locul de muncă, de la momentul în care cineva a vorbit peste tine într-o ședință până la discriminarea ilegală.

Comments

comments

Previous:

Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, o nouă voce în mediul de afaceri românesc

Next:

De Ziua Internațională a Femeilor s-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

You may also like

Post a new comment