Subiect: bărbatul

17 October of 2013

© Nyky / Fotolia

© Nyky / Fotolia

Nu știm de ce fac anumite lucruri, de ce reacționează câteodată total opus decât am face-o noi. Să vedem…

De fapt sunt drăguți și aparent normali. Doar uneori se întâmplă să stăm și să ne uităm la el, la bărbatul pe care-l iubim, sau la tatăl, fratele ori prietenul nostru, și să ne întrebăm: de ce face asta? Respectiv, de ce nu face asta? Răspunsul e simplu: pentru că este bărbat. Iată explicații mai detaliate.

De ce sunt atrași de  femeile dominante?
Femeile dure, care preiau comanda, sunt un lucru practic pentru mulți bărbați, pentru că se elimină din start siropul sentimental. În plus, o femeie ambițioasă le stimulează și lor ambiția. Doar bărbații pregătiți să aibă o relație serioasă și afectu­oasă caută o femeie blândă.

De ce adorm imediat după sex?
Gradul de excitație la bărbat urcă rapid și brusc, apoi, du­­pă orgasm, ca­de la fel de repede. După care se relaxează atât de tare, încât adoarme aproape instantaneu.

De ce le vine atât de greu să plângă?
Unii susțin că n-au timp să plângă pentru că sunt ocupați cu consolarea femeilor. De fapt, de vină este educația. Și în ziua de azi auzi prin parcuri: „Nu plânge, că ești bărbat, e rușine.“ Lacrimile trec în continuare drept semn de slăbiciune. E timpul ca mamele să schimbe acest lucru!

De ce nu-și pot exprima sentimentele?
Serios vorbind, nu le e ușor. Au observat ei la un moment dat că nu ajung prea departe dacă fac pe durii cu noi, dar nici nu au des­co­perit altă metodă de comunicare. Trebuie să recunoaștem că se află într-o situație deloc confortabilă și tare nesigură. Și cum nesi­guranța le e neplăcută, mulți bărbați și-au închis inimile, iar co­manda a fost preluată de rațiune. Este nevoie de răbdare și căldură ca să se deschidă. Din când în când, să le dăm câte un indiciu clar că își pot deschide inima.

Ce îi sperie pe cei mai mulți bărbați?
Nu, nu suntem de părere că o femeie trebuie să se adapteze complet așteptărilor pe care le are bărbatul ei. Dar e bine de știut ce nu le place bărbaților. Unele lu­cruri sunt chiar de bun-simț. Iată un top:
1. Pe locul întâi în toate chestionarele se află „Vorbește prea mult…“ Îi enervează când femeile vorbesc prea mult despre dragoste și viață conjugală, în loc să trăiască clipa și să iubească.
2. Pentru cei mai mulți bărbați e în regulă că femeia se ocupă de decorarea casei. Dar dacă transformă locuința într-o casă de păpuși plină de accesorii „drăgălașe“, li se cam ia (mai ales sexual).
3. În principiu, bărbații sunt recunoscători când femeile se ocupă de curățenie. Însă când ele deretică și spală mereu și tot se plâng că e mizerie, sunt descumpăniți. Bărbaților nu le place să trăiască într-un mediu steril.

De ce fac o competiție din orice?
Ei bine, asta e de înțeles dacă admitem că și noi, femeile, facem asta, doar că noi nu încheiem lucrurile cu un urlet de victorie. Dar și noi ne întrebăm mereu: E mai suplă ca mine? Îi vine mai bine rochia? Se numește „comparație socială“ și în spatele ei se află dorința de a ști ce loc ocupăm în grup. Și orice bărbat (ca și orice femeie) dorește să fie cel mai bun.

De ce nu spune nimic când vii de la coafor?
Pentru că pentru el frizura nouă e identică cu cea veche. Bărbații observă alte „detalii“, precum sânii, fundul, picioarele. Nu îi interesează prea mult vârfurile proaspăt tăiate.

Ce părere au bărbații când alții se uită cu interes la iubita lor?
Cei mai mulți bărbați simt mai ales mândrie. Se bucură că au putut cuceri o femeie care este nu doar în ochii lor, ci și în ai concurenței, o „bucățică bună“. Da, partenera este un fel de simbol de statut…

Comments

comments

Previous:

Flori pentru suflet. Niciodata singur!

Next:

Inca un disc de platina pentru BZN!

You may also like

Post a new comment