Serialul „Singuri”, o realitate pura

03 June of 2015

Serialul-documentar „Singuri”, cel mai curajos experiment de supraviețuire încercat vreodată pe TV, va fi difuzat în premieră globală pe canalul History. 

În America, lansarea va avea loc pe 18 iunie, iar în România va avea loc la doar trei zile distanță, respectiv pe 21 iunie, la ora 23:00. Episoadele vor fi difuzate în fiecare duminică, la ora 23:00.

În acest test al abilităților omului de a supraviețui, zece bărbați pleacă în sălbăticie doar cu un rucsac în spate. Misiunea lor este să rămână în viață în mijlocul naturii. Ei trebuie să vâneze, să-și construiască adăpost, să se apere de animalele sălbatice și de alte pericole imprevizibile.

Singuri (1) (Large)

Protagoniștii se vor lupta cu izolarea extremă și cu suferința psihică generată de acest salt în necunoscut și își vor documenta chiar ei experiența trăită. Nu vor avea echipă de filmare și nu există producători. De fapt, în asta constă noutatea conceptului emisiunii: nu există absolut niciun contact cu producătorii, regizorii sau cameramanii. Astfel, cei zece participanți sunt și cei care își documentează experiența, în timp ce își folosesc abilitățile spre a rămâne în pustietate cât mai mult timp.

Cei zece bărbați concurenți au fost aleși după aptitudinile lor de supraviețuire cu doar zece unelte alese de ei. Apoi, au fost instruiți pentru a deveni proprii lor producători/ regizori/ cameramani. 

Episoadele sunt bazate doar pe narațiunea concurenților și sunt presărate cu hărți și texte explicative pentru simpla orientare a telespectatorilor.

Premiul pentru cel care rezistă cel mai mult este de 500.000$.

Singuri (5) (Large)

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al documentarului.

Corina Matei

Foto: PR

Comments

comments

Previous:

Cele mai populare clipuri pe YouTube din Romania

Next:

Joburi în comunicare

You may also like

Post a new comment