Şapte sfaturi pentru a economisi atunci când mergi la farmacie

16 November of 2016

În fiecare lună, cheltuielile pentru medicamente și produse destinate sănătății ocupă o proporție însemnată în bugetul nostru. Din fericire, avem la îndemână mai multe metode prin care putem economisi bani atunci când mergem la farmacie. Iată câteva sfaturi  utile pe care, dacă le vom pune în aplicare, vom observa că, în câteva luni, bugetul alocat medicamentelor se va reduce.

1. Ai grijă de sănătatea ta
Acordă importanța cuvenită prevenției. În măsura în care este în puterea ta, străduiește-te să previi și să îți protejezi pe cât posibil sănătatea. Cheltuielile asociate prevenției sunt considerabil mai mici decât cele destinate tratamentului curativ.

2. Cere sfatul medicului
Înainte de a te grăbi să recurgi la automedicație sau la sfatul apropiaților privind  administrarea medicamentelor, îți recomandăm să iei în considerare o consultație la medicul de familie sau specialist. Acesta îți va prescrie, în funcție de starea ta de sănătate și de istoricul medical, tratamentul de care ai nevoie sau îți va elibera o rețetă compensată (după caz).

3. Cere sfatul farmacistului
Discută cu farmacistul și întreabă-l care sunt alternativele terapeutice pe care le ai la dispoziție. El îți poate indica produse ce îți îmbunătățesc starea de sănătate și pe care altfel poate nu le-ai fi luat în calcul.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

  1. Rasul, benefic pentru tine!
  2. Rasul, un fel de medicament
  3. Râsul și beneficiile lui
  4. Cele 7 semne secrete ale stresului

Comments

comments

Previous:

Astăzi începe cea de-a VIII-a ediție KINOdiseea!

Next:

CADOUL PERFECT – Il oferi o data si vine tot anul!

You may also like

Post a new comment