Recomandări de filme

17 December of 2014

TOTO SI SURORILE LUIToto și surorile lui, noul documentar produs de HBO Europe și Strada Film, în coproducție cu Alexander Nanau Production și regizat de Alexander Nanau, va avea premiera la HBO pe 18 decembrie, de la ora 20:00.
Totonel (10 ani) și surorile lui, Andreea (14 ani) și Ana (17 ani), așteaptă ca mama lor să se întoarcă de la închisoare. Pe măsură ce cresc, fiecare dintre ei învață cum să supraviețuiască pe cont propriu, sperând că mama lor se va întoarce și familia se va reuni (și vor trăi departe de sărăcie, violență și droguri).
O poveste universală despre legături de familie şi noi începuturi, documentarul surprinde un fragment dintr-un tablou complex. Toto și surorile lui este un documentar observațional de lung metraj filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din București.

The Search_291The Search / Cautarea, o poveste emotionanta despre razboiul din Cecenia, in regia si dupa un scenariu de Michael Hazanavicius (premiul Oscar pentru The Artist), cu Berenice Bejo (The Artist) si Annette Bening (The Kids Are All Rigth, American Beauty), va avea premiera in Romania pe 19 decembrie.
The Search spune povestea a patru personaje angrenate, cu sau fara voia lor, in conflictul din Cecenia anului 1999. Patru oameni din planuri total diferite sunt adusi la un loc de o spectaculoasa intorsatura a destinului.

 

Dumb and Dumber ToDe la regizorii Bobby şi Peter Farrelly, realizatorii legendarei comedii Tăntălăul şi Gogomanul, vine din 12 decembrie pe marile ecrane MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN, un film care îi readuce pe Jim Carrey şi Jeff Daniels, în rolurile cu care au revoluţionat istoria cinematografică.
Continuarea filmului de succes care a aruncat în aer comedia de situaţie: Mai tăntălău, mai gogoman. Regizorii primul film din serie, fraţii Peter Farrelly şi Bobby Farrelly, îi duc de această dată pe Lloyd şi pe Harry într-o călătorie ce are ca scop găsirea unui copil pe care Harry nu ştia că-l are şi asumarea unei responsabilităţi pe care niciunul dintre cei doi nu ar trebui s-o aibă.

Comments

comments

Previous:

Scrisoare catre Mos Craciun

Next:

„Nu cred în fericire şi iubire pe stomacul gol“

You may also like

Post a new comment