My Pet, primul portal mobil din România dedicat iubitorilor de animale

22 May of 2015

© aleksandr / Fotolia

© aleksandr / Fotolia

Asociația Română a Iubitorilor de Animale lansează azi aplicația mobilă My Pet – the ultimate pet care, dedicată iubitorilor și proprietarilor de animale de companie.

Aplicația poate fi descărcată gratuit atât de către utilizatorii sistemului de operare Android, cât și de către cei ce utilizează iOS.

Portalul My Pet le permite utilizatorilor din toată țara să își creeze un profil personalizat în conformitate cu necesitățile animalului de companie pe care îl au. Profilul personalizat include atât date de indentificare ale proprietarului, cât și date privind sănătatea, cum ar fi data de vaccinare, schema de tratament și datele de contact ale medicului veterinar. Totodată, aplicația te ajută să îți găsești patrupedul în cazul în care acesta se pierde, să adopți sau să oferi spre adopție căței și pisici și în același timp îți pune la dispoziție o vastă bază de date cu produse și servicii de uz veterinar.

My Pet’s Zone, funcționalitatea inovativă care iți pune la dispoziție informații de proximitate! Inovația pe care aplicația o aduce în atenția utilizatorilor este aceea că toate infomațiile din aplicație sunt structurate funcție de locația acestuia. Astfel, utilizatorul primește doar informații relevante, fie că interesul este de a adopta un animal sau de a găsi cele mai bune produse și servicii pentru patrupedul său.

Comments

comments

Previous:

Vegan, Low Carb, fara lactoza: tendinte in alimentatie

Next:

Cântecul greierilor, la Antipa

You may also like

Post a new comment