(P) ECUATIA SLABIRII

08 January of 2018

Cartea doctorului Șerban Damian poate deveni un aliat perfect, un ”prieten” apropiat, mereu sincer și eficient în a transmite ce înseamnă o viață echilibrată și sănătoasă.

Deși este o carte ”tehnică”, ea se poate citi cu foarte mare ușurință datorită clarității textului, accesibilității limbajului și a tonului extrem de plăcut și prietenos, precum și faptul că propune soluții la îndemâna oricărei persoane dispuse să-și schimbe stilul de viață. Cu toții ne dorim și visăm la o viață sănătoasă, iar ceea ce ne prezintă doctorul Damian este un ghid de nădejde capabil să ne ofere alternative sănătoase de hrană, să demonteze mituri, să ne ajute să alegem în materie de mișcare, dar fără să facem eforturi exagerate, știut fiind faptul că mulți dintre noi ne mobilizăm mai greu, suntem comozi și tentați să alegem varianta cea mai ușoară.

Sigur, nu avem timp, suntem stresați, dar tocmai de aceea lucrarea de față este de mare ajutor: nu pierde niciun moment din vedere cui i se adresează și încearcă să suplimenteze cunoștințele pe care le avem despre nutriție, punând la un loc tot ceea ce trebuie să știm pentru a ne descurca perfect dacă vrem să ducem o viață echilibrată. Fără interdicții, fără diete ”minune”, fără trucuri magice, ci propunându-ne schimbări benefice.

Ce găseşti în această carte

Tot ce trebuie să ştii despre NUTRIŢIE, astfel încât să îţi alcătuieşti un meniu echilibrat, hrănitor şi gustos. Vei afla care sunt principalii nutrienţi şi cum îi foloseşte corpul tău, ce proprietăţi importante au diversele alimente şi în ce cantităţi e bine să le consumi, cum să te descurci cu alimentația în situații particulare (de exemplu, la restaurant sau de sărbători).

Pentru că te interesează SLĂBIREA, vei afla ce înseamnă o scădere în greutate sănătoasă, ce să faci şi ce să eviţi, care sunt principalele „mituri” în această zonă şi cum să îţi ajustezi regimul alimentar ca să obţii cele mai bune rezultate.

Pentru că PIELEA ta are de suferit atunci când te îngraşi sau slăbeşti, vom discuta şi despre vergeturi şi celulită.

Mintea ta este principalul aliat atunci când vrei să slăbeşti, aşadar vom intra puţin şi în PSIHOLOGIE, analizând ce înseamnă motivaţia şi cum să depăşeşti obstacolele care te fac să abandonezi o cură de slăbire.

Ştim că eşti deja pregătit pentru efort fizic, aşa că îţi vom dezvălui care este cel mai eficient ANTRENAMENT pentru scăderea în greutate şi pentru menţinerea stării de sănătate.

„Ecuatia slabirii” de Dr. Şerban Damian este disponibilă pe ecuatiaslabirii.ro la pretul de 49,90 lei http://ecuatiaslabirii.ro/cumpara/

de Dr. Serban Damian

Comments

comments

Previous:

Emaar stabilește un nou record GUINNESS pentru cel mai mare spectacol de lumini și sunete pe o singură clădire

Next:

(P) Fă primii pași corecți în comunicare!

You may also like

Post a new comment