(P) Oferă Putere: În 2019, continuăm să fim alături de femeile care luptă împotriva cancerului

15 March of 2019

Pantene și Mega Image continuă să ofere putere: începând cu luna martie 2019, fiecare produs Pantene achiziționat din supermarket-urile Mega Image înseamnă o donație către Fundația Renașterea, pentru realizarea perucilor din păr natural. Prin campania Oferă Putere, începută în 2016, Pantene și Mega Image s-au alăturat Fundației Renașterea cu scopul de a reda cât mai multor femei din România încrederea de care au nevoie în lupta împotriva cancerului.

Pentru o femeie diagnosticată cu această boală, părul este unul dintre factorii care îi influențează încrederea în sine și puterea de a merge mai departe. Pantene și Mega Image continuă să fie alături de Fundația Renașterea prin a treia ediție a campaniei Oferă Putere, oferind peruci din păr natural și un plus de încredere pacientelor care se confruntă cu efectele tratamentului împotriva cancerului. Începând cu luna martie 2019, pentru fiecare produs Pantene achiziționat din magazinele Mega Image, Pantene va face o donație către Fundația Renașterea, pentru asigurarea fondurilor necesare realizării perucilor.

„Ne bucură faptul că, după doi ani de succes, Pantene continuă să fie alături de Fundația Renașterea și de pacientele care au nevoie de sprijinul nostru în lupta pe care o duc. Împreună, vrem să readucem încrederea și zâmbetul cât mai multor femei și suntem convinși de succesul continuu al campaniei Oferă Putere. Le mulțumesc pentru susținere partenerilor cauzei, dar și tuturor celor care s-au alăturat campaniei și vor continua să o susțină și de acum înainte, prin achiziționarea produselor Pantene. Cu ajutorul lor, oferim mai multe peruci și, mai presus de toate, mai multă putere femeilor care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Mihaela Geoană, Președinte al Fundației Renașterea.

Pentru realizarea unei peruci este nevoie de opt codițe de păr, iar de costul de manufacturare este de minimum 150 de euro. Pentru cele mai multe dintre paciente, acest cost reprezintă însă o investiție pe care nu și-o permit.

De la începutul campaniei, Oferă Putere a adunat peste 8500 de codițe și 180 de peruci donate și mai mult de 200.000 de persoane care s-au alăturat cauzei prin achiziționarea produselor Pantene din supermarket-urile Mega Image.

Pe parcursul lunii martie, femeile au la dispoziție alte două moduri prin care se pot alătura campaniei: prin achiziționarea uneia dintre cele 300 de brățări Oferă Putere ediție limitată, de pe site-ul Maestoso (https://www.maestoso-design.ro/), sau prin donații de păr către Fundația Renașterea, cu ajutorul kit-urilor de donație disponibile în supermarket-urile Mega Image. De asemenea, la fel ca și până acum, se pot face donații în bani online, prin card bancar, prin transfer bancar, sau chiar la sediul Fundației Renașterea. Pentru mai multe informații despre acest tip de donație, accesați fundatiarenasterea.ro. 

Despre Procter & Gamble

P&G deservește consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate și superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® și Whisper®. Comunitatea P&G desfășoară operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitați http://www.pg.com pentru cele mai recente noutăți şi informații suplimentare despre P&G şi brandurile sale.

Despre Fundația Renașterea

Înființată în 2001, Fundația Renașterea a adus pentru prima dată în atenția publicului din România problema cancerului de sân, având de-a lungul timpului o permanentă activitate de informare asupra importanței controalelor medicale periodice pentru depistarea la timp și tratarea cu succes a maladiei. Începând cu data de 5 februarie 2008, prin Hotărâre de Guvern, Fundației Renașterea i s-a recunoscut statutul de utilitate publică.

Printre realizările importante obținute se numără Centrul Medical de Excelență – Renașterea, specializat în diagnosticarea precoce a cancerului de sân, genital și pulmonar. Totodată, Fundația a inițiat Unitatea mobilă de diagnostic pentru sân și col uterin, primul program de investigații medicale gratuite oferite femeilor din orașe mici și din mediul rural. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați  http://fundatiarenasterea.ro/.

Comments

comments

Previous:

16 motive 
foarte actuale să citești modern

Next:

Verde de primavara

You may also like

Post a new comment