Invitatie la expozitia de fotografie ”LUMINILE NORDULUI”

17 April of 2015

Credite foto: PR

Credite foto: PR

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” vă invită să vedeți o inedită expoziție de fotografie, “Luminile Nordului”, realizată de Alex Conu.

Expoziția găzduită de Muzeu în perioada 16 aprilie – 17 mai cuprinde fotografii realizate în Insulele Lofoten, Norvegia și prezintă peisaje diurne și nocturne, Aurora Boreală fiind tema centrală a expunerii.

Alex Conu este cunoscut publicului român pentru fotografia de modă, precum și pentru cursurile și expozițiile de astrofotografie realizate în toată țara. Stabilit de un an în Norvegia, Alex se concentrează pe fotografia de peisaj și aventură, oferind o atenție deosebită Luminilor Nordului.
Licențiat în Fotografie și Astrofizică, fiind pasionat de astronomie încă din copilărie, Alex a fost nominalizat, doi ani la rând, la Astronomy Photographer of the Year, cea mai prestigioasă competiție de astrofotografie la nivel mondial. De asemenea, Alex a câștigat mai multe premii la diverse concursuri de fotografie naționale și internaționale. Imaginile sale au fost publicate de National Geographic, Sky & Telescope, Observatorul Astronomic din Greenwich etc.

Expoziția va face parte din circuitul de vizitare al Muzeului.
Mai multe detalii pe www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Comments

comments

Previous:

In 24 aprilie 2015 Bucurestiul petrece o noua Noapte Alba a Galeriilor!

Next:

Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș

You may also like

Post a new comment