Ghidul de sănătate pentru oameni ocupați

08 May of 2017

Ghidul de sănătate pentru oameni ocupați –  Prima ediție a evenimentului ” Viața care mă trăiește pe mine. Ghid de supraviețuire pentru oameni ocupați.”s-a bucurat de aprecieri și de prezența unui public receptiv în adoptarea unui stil de viață sănătos.

Scopul evenimentului a fost și își propune să fie același și în următoarele ediții, acela de a încuraja și promova în rândul oamenilor ocupați, un stil de viață sănătos.

În  cadrul  workshopului  au  avut  loc interesante discuții și schimburi de idei.

„În definitiv, stilul de viață sănătos este unul obținut printr-o alegere permanent conștientă, bazată pe realitatea pe care o consumăm zilnic.
Cu alte cuvinte, să renunțăm conștient prin alegere, informare, educare, autoeducare la obiceiurile automate, nesănătoase, negative și să le înlocuim cu obiceiuri bune, sănătoase pentru noi și cei din jurul nostru. Stilul de viață este prin natura lui flexibil, maleabil,adaptabil, perfectibil. „ dr. Florin Ioan Bălănică.

„Importanța prevenției proactive. Statisticile plasează România pe locul 3 la nivel european la capitolul deceselor cauzate de boli cardiovasculare, dupa Bulgaria și Ucraina. Dintre bolile cronice, cele cardiovasculare sunt cele mai ușor de prevenit și, totuși, cele care cauzează cele mai multe decese la nivel național, european și global. De ce nu fac oamenii nimic pentru a preveni aceste afecțiuni grave? Oare nu sunt conștienți de existența  unui pericol?

Prevenția este cea mai înteleaptă cale prin care putem contribi constant la menținerea unei stări generale de bine și la prevenirea instalării bolilor. Metodele cele mai des adoptate sunt alegerea unei alimentații echilibrate și a unui program zilnic de exerciții fizice, care vor avea un impact asupra stării generale de sănătate. „dr. Florin Ioan Bălănică.

Conferința susținută de Dr. Florin Ioan Bălănica a fost  organizată de compania Ella Congress & Events.

Comments

comments

Previous:

Meteosensibilitatea nu este un moft

Next:

Ce contin ciresele si cateva detalii incredibile despre acestea

You may also like

Post a new comment