Elena Gheorghe cântă melodia din noul serial „Elena din Avalor”

19 October of 2016

Sâmbătă, 29 octombrie, la ora 11:00., la Disney Channel România, va debuta un nou serial, Elena din Avalor. Serialul, a cărui acţiune se petrece pe tărâmul magic Avalor, spune povestea primei prințese cu origini latine – Elena, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură, care după ce şi-a salvat regatul din mâinile unei vrăjitoare rele, devine prinţesă, fiind nevoită să înveţe cum să-şi guverneze ţara, până când va avea vârsta necesară pentru a fi regină. Întâmplările prin care trece Elena o vor face să-şi dea seama că noul ei statut necesită înţelepciune, capacitate de adaptare şi compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevărat.

img_9809

Cântăreața Elena Gheorghe interpretează melodia „Timpul meu” de pe coloana sonoră a noului serial ce debutează la Disney Channel. Elena Gheorghe a filmat și un videoclip al piesei ce se va difuza la Disney Channel și va putea fi vizionat și pe canalul de YouTube Disney România. „Am simțit dintotdeauna o apropiere de lumea Disney și acum de când sunt mămică, trăiesc tot mai mult magia sa alături de fiul meu. Cred ca am foarte multe trăsături în comun cu prințesa Elena din Avalor, pe lângă nume, faptul că își urmează visul cu multă perseverență și curaj, dar și pasiunea pentru cultura latină,” a afirmat Elena Gheorghe.

elena-of-avalor

Poveştile din serialul Elena din Avalor conţin influenţe din culturile latină şi hispanică, prin diversitatea de stiluri arhitecturale, tradiţii, mâncăruri şi obiceiuri prezentate. Latura mistică, mitologia, folclorul şi muzica joacă şi ele un rol important în serial. Astfel, în fiecare episod se pot asculta melodii originale într-o multitudine de stiluri latino: mariachi, latin pop, salsa, banda sau hip hop chilian.

În numărul 11 al revistei Femeia. puteți citi în articolul „Tărâm de poveste” despre creatorii de desene animate de la Disney și, din ziua de apariție pe piață a revistei, 25 octombrie, pe site-ul femeia.ro, puteți citi un interviu în exclusvitate cu …prințesa Elena din Avalor!

Comments

comments

Previous:

Beneficiile psihologice ale… înjurăturilor

Next:

Patru pasi pentru o viata fericita

You may also like

Post a new comment