Cum ne imunizăm copilul pentru prima zi de şcoală?

06 September of 2016

Pe lângă caiete, rechizite şi haine noi, tot mai multe mămici caută soluţii naturale şi eficiente pentru imunizarea copiilor lor, pentru ca aceştia să nu se confrunte, chiar din prima zi de şcoală, cu bolile specifice anotimpului rece (răceli, gripe sau alergii).

Pentru a le întâri imunitatea şi a le creşte puterea de concentrare, specialiştii recomandă ca, în această perioadă, copii să elimine zahărul şi băuturile carbogazoase din dieta lor zilnică şi să consume cât mai multe alimente neprocesate, bogate în zinc, vitamina C şi D3 şi probiotice. Dintre cele mai eficiente metode de imunizare la care apelează tot mai multe mame din România pentru copiii lor, se numără folosirea lăptişorului de matcă, a tonicului apicol şi a tonicului regal. Acestea mai sunt numite de specialişti „hiperalimente” datorită compoziţiei foarte bogate în vitamine şi colagen, care nu doar îmbunătăţeşte sistemul imunitar, dar le măreşte considerabil puterea de concentrare la ore.

100% natural

„Din cauza trecerii de la caniculă la ploi şi frig şi mai ales din cauza reîntoarcerii în colectiv, există un risc crescut în rândul copiilor de a răci. Din ce în ce mai multe mame ne contactează auzind despre beneficiile deosebite pe care le are lăptişorul de matcă, nu doar pentru adulţi, ci mai ales pentru imunizarea copiilor. De altfel, lăptişroul de matcă a rămas printre foarte puţinele produse 100% naturale într-o lume puternic industrializată….

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Povestea lunii septembrie

Next:

12 idei simple care-ti inseninează viata

You may also like

Post a new comment