Concert de colinde: “Răsună bland spre seară”

17 December of 2012

Compania Dan Puric va invita la concertul caritabil de colinde

 

“Răsună bland spre seară”

20 decembrie, la  orele 18.00

Sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53

 

Compania “Dan Puric” si Asociatia “Pro Vita” va invita să participati la concertul caritabil de colinde “Răsună bland spre seară”,  dedicat strangerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului si Valea Screzii. Spectacolul se va desfasura la  Sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53,  (intrarea de pe strada Blanari, langa Cafeneaua Shakespeare), in ziua de 20 decembrie, la  orele 18.00.  Gazda spectacolului nostru va fi actorul si regizorul Dan Puric. In program:  Grupul Psaltic “Horevma” de la Manastirea Turnu și  Corul de copii de la Valea Plopului.

Valea Plopului si Valea Screzii sunt localitati cunoscute in Romania multumita activitatii preotului Nicolae Tanase care, de peste doua decenii, adaposteste si are grija de copii orfani, unii abandonati chiar din maternitate, de copii cu deficiente in curs de recuperare prin plasarea in mediu familial din sat, de copii ai strazii, de tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani, de gravide sau mame alungate de familiile lor si ocrotite pana la rezolvarea situatiei personale.

Chiar daca in asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii se munceste si se produc bunuri in ateliere, este necesar sprijinul nostru pentru ca acesti copii si tineri sa beneficieze de un trai decent si de accesul la educatie.

Aveti posibilitatea sa deveniti partenerii nostri, participand la Spectacolul de Colinde, din 20 decembrie, unde puteti cumpara bilete sau puteti face donatii directe. Biletele sunt puse in vanzare, la Sala Rapsodia, din str. Lipscani nr. 53 (Rezervarile se pot face la tel. 021 315 89 80).

De asemenea, puteti face donatii in bani, direct la sediul de la Valea Plopului fie in contul bancar RO54RZBR000006001135700 Banca Raiffeisen Bank – Valenii de Munte. (Informatii despre asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii sau pentru donatiile in natura il puteti contacta pe preotul Mihail Tanase, tel 0741 989 024).

Chiar mediatizand staruintele preotului Mihail Tanase si initiativa actorului Dan Puric, le puteti fi aproape celor 400 de copiii de la Valea Plopului si Valea Screzii.

Evenimentul va fi transmis pe www.companiadanpuric.ro si radiolinx.

Multumim pentru traditionala colaborare cu RADIO LINX, coproducator al evenimentului.

Comments

comments

Previous:

SERI DE POVESTE

Next:

”Întâlnirea de Duminică”: Întâmplări din Oceanul de Cleștar

You may also like

Post a new comment