Citim în iarbă la Roaba de cultură pe 13 iunie

10 June of 2015

PR

PR

Citim în iarbă este un eveniment pentru iubitorii de cărți și pentru iubitorii de natură. Vă luați de acasă cartea pe care o citiți acum, cărțile pe care vreți să le dați la schimb sau să le donați (nu contează dacă sunt pentru copii sau pentru adulți) și, eventual, o pătură. Apoi veniți la Roaba de cultură, în Herăstrău, pe pajiștea de lângă Restaurantul Pescăruș, și citiți.

Frumusețea acestui eveniment e că și dacă vă uitați acasă cartea, tot o să găsiți aici ce citi, iar dacă pătura nu încape în geanta de weekend, nu-i problemă: există hamace
și perne.

Citim în iarbă începe la 10.00 și se termină la 19.00. Detalii, pe facebook.com/citiminiarba.
Din program:  ateliere de comunicare emoțională “Zâna Norilor”, bibliotecă în aer liber de la Litera, schimb de cărți, colectare de cărți pentru copiii de la Concordia, concurs de citit-viteză în perechi părinte-copil, după “Poveștile Norilor” de Andreea Mihaela Stan, întâlnire cu cititorii romanului “Vina” de Camelia Cavadia, o piesă de teatru de la Zurli.

De la ora 11.00, voluntarii de la Salvați Copiii vor susține un atelier pentru cei mici, despre utilizarea în siguranță a Internetului. Părinții sunt apoi provocați la
un concurs, pentru a premia cea mai bună idee pentru protejarea copilului în mediul online.

Pentru ora 17.00, se lansează o provocare: “Vrem să vedem câți oameni putem aduna să se așeze în iarbă și să citească. Vrem să umplem peluza de cititori măcar pentru câteva minute. Cei care vor veni la Citim în iarbă vor primi și câteva cadouri.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook
https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Comments

comments

Previous:

SocialXchange,după muncă și răsplată

Next:

O vizita surprinzatoare in redactie: Marilyn Monroe!

You may also like

Post a new comment