9 idei trăsnite ca să supraviețuiești sezonului rece

30 October of 2014

Ți-e groază că vine frigul și tot sezonul rece o să tremuri de frig? Avem noi câteva sfaturi de încălzire rapidă…

1. Pune-ți chili în șosete

Dacă, de cum vine sezonul rece, tu ai tot timpul picioarele sloi, vâră-ți niște ardei iuți în șosete, în special semințe. Acestea conțin capsaicină, substanța care pune sângele în mișcare.

2. Cu oaia în pat

Poate că nu știai, dar în țările scandinave, copiilor mici li se pune, de obicei, o blană de oaie iarna în căruț, ca să le țină de cald. Nu, sigur că nu trebuie să urci o oaie în pat, o simplă blană care să-ți acopere spatele și fundul e îndeajuns.

3. Inimă fierbinte

Ți s-a reproșat în ultima vreme cumva că ai inima de gheață? Scoate-ți pernuțele de silicon din sutien, încălzește-le la microunde și introdu-le înapoi. Pariu că ți se încălzește inimioara?

4. Cățelușul chel

Pe vremuri doamnele din înalta societate stăteau cu câte un cățel în poală, ca să le țină de cald. Recomandăm rasa Xoloitzcuintle, o rasă cheală pe care mexicanii chiar o folosesc în acest scop.

5. Spală vasele mai des

Cum simți că ți-au înghețat lăbuțele, cum mai clătești câteva vase. Grație apei calde și mișcărilor pe care le execuți, căldura va urca de la mâini în întreg corpul. În plus, te-ai ales și cu chiuveta goală.

6. Desculță-n zăpadă

Aleargă două ture de bloc desculță prin zăpadă (de preferat curată), până simți că te dor picioarele de frig. Apoi încalță-te repede cu o pereche de șosete groase și să vezi ce cald ți se face!

7. Sari pe trambulină!

Cumpără-ți o trambulină mică, de copii, și ține-o lângă birou. Când simți că ai înghețat, urcă-te pe trambulină și sari de câteva ori. Te încălzești și în același timp se cheamă că faci și ceva pentru siluetă.

8. Literatură erotică

Pentru zilele friguroase recomandăm romane erotice. Vei simți cum roșești și ți se încing întâi obrajii, apoi urechile și în curând tot trupul.

9. Ceartă-te mai des

Când te cerți cu cineva și te enervezi, te trec toate căldurile? Provoacă oamenii din jur și încălzește-te la discuțiile încinse care vor urma!

Comments

comments

Previous:

Cum să fii consecventă!

Next:

Manual de buna rasfatare

You may also like

Post a new comment