9 activități amuzante de făcut cu familia în prag de sărbători – nu omite punctul 6!

04 December of 2017

Sărbătorile de iarnă sunt într-adevăr cea mai frumoasă perioada a anului, iar noi ne-am gândit să-ți oferim câteva idei prin care să te bucuri pe deplin de aceste momente. Așadar, vezi mai jos o listă de 21 de activități deloc costisitoare, pe care să le faci pentru a te distra alături de familie și de prieteni, în pragul sărbătorilor!

 

  • Țineți numărătoarea inversă

 

3, 2, 1 …e Crăciunul!

Creați suspansul caracteristic vizitei lui Moș Crăciun, contorizând zilele rămase pâna la sosirea lui. Dacă vreți să faceți totul și mai amuzant, puteți realiza împreună un mini-calendar pe care să-l decorați cu diverse accesorii și desene specifice acestei sărbători. Puteți începe chiar cu prima zi a lunii decembrie!

 

  1. Scrieți scrisori pentru Moșul

Dacă nu ați făcut-o deja, mai este destul timp. Moșul nu va ști ce să aducă, dacă nu va primi scrisorile voastre. Partea și mai bună este că încă mai puteți profita de zilele rămase până la Crăciun pentru a-i și dovedi Moșului că meritați cadourile cerute!

 

  1. Împodobiți împreună bradul

În cazul în care aveți un brad artificial pe care îl folosiți în fiecare an, este foarte bine, Moșul va aprecia faptul că sunteți prietenoși cu natura! Dacă nu, activitatea de a găsi brăduțul perfect, fie el natural sau artificial, este mult mai plăcută dacă participați toți la această misiune împortantă!

 

  1. Colecționați…amintiri

Perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă este la fel de magică precum sărbătorile în sine, de aceea nu ar strica să creați amintiri care să dureze toată viața! Cum? E mai simplu decât crezi: faceți poze, cât de multe poze! Cele mai amuzante imagini pot fi folosite mai apoi pentru a face o fotocarte, pe care să o răsfoiți ori de câte ori vreți să vă aduceți aminte de aceste momente frumoase!

 

  1. Pregătiți prajituri gustoase

Iarna pare să fie anotimpul ideal pentru gătit, așa că de ce să nu profiți de acest lucru pentru a-i implica chiar și pe copii în această activitate. Pregătiți prăjiturile voastre preferate, decorate în spiritul sărbătorilor, dar nu exagerați cu zahărul! Dacă vă doriți sărbători fără surprize neplăcute, folosiți mai bine siropul de arțar, care este mult mai sănătos.

 

  1. Fiți generoși

De Crăciun, transformați-vă în micii spiriduși ai Moșului și aduceți bucuria în sufletele celor care au nevoie de asta! Împachetați cadouri pentru copiii mai puțini norocoși, sau trimiteți-le jucăriile pe care cei mici nu le mai folosesc. Alte idei la fel de bune sunt cărțile, rechizitele, hăinuțele și chiar și alimentele.

 

  1. Creați un playlist de Crăciun

Indiferent dacă împodobiți bradul, dacă doar faceți o vizită a magazinelor online în căutarea celor mai potrivite ornamente de Crăciun, sau dacă pregătiți masa, este foarte important ca aceste activități să fie acompaniată de muzica veselă specifică acestei sărbători. Creați împreună un playlist, alegând fiecare piesele sale preferate de Crăciun!

 

  1. Jucați-vă

Credeați că temperaturile scăzute sunt menite să încheie distracția? Din contră, abia acum începe! Chiar dacă petreceți mai mult timp în casă, nu înseamnă că vă veți plictisi. Amuzați-vă cu diverse jocuri, cum ar fi puzzle-uri, jocuri magnetice, jocuri de societate…pe scurt, orice vă face să vă distrați copios!

 

  1. Decorați-vă casa

Luminițele de Crăciun sunt unul dintre motivele pentru care iubim atât de mult această sărbătoare, așa că folosiți-le pentru a decora casa! Nu trebuie să investiți foarte mult în decorațiuni și ornamente, ci le puteți utiliza pe cele care rămân după împodobirea bradului sau puteți crea chiar voi unele. Fiți creativi!

Sursa: pixabay.com

Comments

comments

lucru de acasa

Previous:

4 tehnici cu adevărat utile pentru a evita capcanele lucratului de acasă

cadouri de craciun

Next:

Cum să nu-i mai iei pijamale… Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru el

You may also like

Post a new comment