8 semne că ești sapiosexual

11 March of 2020

A fi sapiosexual înseamnă că a fi atras mai mult de minte decât de trăsăturile fizice ale cuiva. Astfel, găsești inteligența extrem de sexy. Cineva care își folosește creierul mai mult decât corpul este tipul de persoană care te atrage.

Iată cele mai importante 8 semne că ești sapiosexual.

1. Te bucuri de conversații profunde

O conversație profundă înseamnă mult mai mult pentru tine decât 10 discuții neinteresante, făcute doar de amorul artei. Genul de conversație care îți stimulează mintea te inspiră. Acest lucru face ca persoana cu care vorbești să fie extrem de atractivă.

2. Apreciezi intelectul, nu aspectul fizic

Inteligența ți se pare sexy. Desigur, primul lucru pe care îl vezi la o persoană este aspectul fizic. Cu toate acestea, depășești asta, iar principala ta preocupare este pe intelectul oamenilor. Dacă nu sunt inteligenți, nu îi vei lua în serios, indiferent de aspectul lor fizic.

3. Apreciezi inteligența emoțională

Oamenii cu cele mai frumoase minți au învățat cele mai dureroase lecții de viață. Puterea lor de a merge mai departe și de a folosi această durere în favoarea lor îți atrage cu siguranță atenția.

4. Îți aloci timp pentru a cunoaște oamenii

Oamenii devin mai atrăgători pentru tine odată cu timpul. Cu cât cunoști mai bine pe cineva, cu atât te vei îndrăgosti de inteligența lui. Ceea ce consideri tu atrăgător în oameni este modul în care ei văd lumea și tocmai de aceea ai nevoie de timp pentru a-i cunoaște cu adevărat.

5. Gramatica face diferența

Te ții departe de persoanele care nu știu diferența dintre „dvs.” și „tu”. Pe de altă parte, de fiecare dată când întâlnești pe cineva care vorbește gramatical impecabil, ești imediat atrasă de el.

6. Nu crezi în dragoste la prima vedere

Pentru tine, dragostea la prima vedere este aproape imposibilă, pentru că nu îți poți imagina că te potrivești cu cineva doar pentru aspectul său.

7. Îți alegi partenerii pe sprânceană

Prietenii și familia ta vor fi cu siguranță de acord cu acesta. Oamenii din jurul tău consideră că ești prea pretențioasă și nu înțeleg de ce durează atât de mult timp pentru a te implica într-o relație. Tu ai nevoie de timp pentru a cunoaște cu adevărat pe cineva până când îi vei lăsa aproape de inima ta.

8. Banii nu te impresionează

În timp ce majoritatea oamenilor apreciază banii și bunurile mai mult decât principiile morale, tu funcționezi exact invers.

Citeste si:

sursa foto: pixabay.com/articol exclusiv online, text: Ada Oprea

 

Comments

comments

Previous:

Totul despre sex. Răspunsuri la întrebări ”rușinoase”

Next:

Divorțul vs căsătoria nefericită. 6 motive pentru care divorțul este de preferat

You may also like

Post a new comment