8 pași simpli pentru un machiaj de divă

14 March of 2017

O rochie spectaculoasă, o atitudine de Hollywood și un machiaj pe măsură. Este ceea ce ne dorim pentru petreceri. Iata cum poti in 8 pași simpli sa ai un machiaj de divă!

1 Hidratează pielea cu o cremă potrivită pentru tipul tău de ten și aplică o bază de machiaj 
matifiantă.

2  Când ochii sunt puși în evidență cu nuanțe puternice și sidefate, tenul trebuie să rămână mat, deci fondul de ten se fixează din plin cu pudră. Acoperim cearcănele cu baton corector sau, dacă zona de sub ochi e uscată, cu anticearcăn lichid. Același corector îl aplicăm pe frunte, pentru a aduce 
lumina pe 
centrul feței.

3 Conturează discret sprâncenele cu creion sau fard. Trecem la machiajul ochilor și folosim un primer, pe care îl întindem cu degetul inelar sau cu o pensulă. Uniformizează culoarea pleoapei cu un fard nude, bej. 
Trasează cu dermatograf negru o linie de contur pe pleoapa superioară și cu un bețișor de urechi întinde în sus, pentru un 
aspect cremos.

4  În machiajul glam, putem folosi glitterul și culori cu sidef, așa că umblă în portfard și caută 
sclipiciul acela pe care nu l-ai folosit niciodată.Umezește pensula cu spray-ul fixator și cu o pensulă plată, prin mișcări de tapotare, aplică glitter pe pleoapă, dar mai concentrat în zona de mijloc.

5  Pentru aspectul de ochi de pisică, creează umbră în pliul pleoapei cu o culoare mai închisă decât glitterul 
folosit, pe care o cobori discret și pe linia genelor de jos.

6  Rimelează de două ori sau aplică gene false.

7  Pune în evidență pomeții cu un bronzer mai intens, dacă ai tenul creol, sau un blush roz, dacă tenul este deschis la culoare.

8  Ca să nu pară prea mult, mai ales dacă de obicei nu te machiezi, aplică un ruj nude sau în culori pastelate, discrete. Secretul este să arăți „ca scoasă din cutie“, să îți evidențiezi trăsăturile naturale, dar fără exagerare.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Irina Minca
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Miraculosul ulei de cocos

Next:

Curățenie în trusa de cosmetice

You may also like

Post a new comment