7 sfaturi pentru a supraviețui în perioada de creștere a părului

08 February of 2019

7 sfaturi pentru a supraviețui în perioada de creștere a părului – Vizitele la stilist sunt o adevărată plăcere. Relaxarea este cuvântul de ordine ce caracterizează orele pe care le petrecem pe scaunul lui.

Cu toate acestea, fiecare dintre noi se confruntă cu probleme în perioada când părul începe să crească, iar tunsoarea parcă nu mai vrea să se aranjeze cum se cade. Tunsorile scurte au nevoie de cea mai puțină atenție, se aranjează ușor și sunt la îndemâna oricui. Dar, în momentul în care iei decizia să lași părul să crească, lucrurile se schimbă în totalitate.

Oricât de mult ne-am dori, nu întotdeauna putem grăbi procesul de creștere, iar părul aflat între cele două faze este destul de dificil de îngrijit și aranjat, mai ales dacă nu este suficient de lung pentru a fi prins în coadă.

1 Fă-ți un plan

Împreună cu stilistul, stabilește care sunt prioritățile și necesitățile părului tău. Fiecare etapă presupune o îngrijire specială, mai ales când, la final, vrei să obții un rezultat pozitiv.

2 Păstrează forma

Nu face schimbări bruște în ceea ce privește tunsoarea. Este de așteptat ca forma inițială să se modifice ușor în momentul în care părul crește, dar acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău.

3  Tunde-te în mod constant

Chiar dacă ți-ai propus să ai părul lung, asta nu înseamnă că nu trebuie să-l tunzi deloc. 
Vârfurile despicate sunt inestetice și împiedică părul să crească sănătos. De aceea, ele trebuie îndepărtate cât mai repede.

4 Concentrează-te pe vigoarea părului tău

Este important ca firul să fie sănătos și puternic. Ajută-l să ajungă așa folosind produse profesionale, alese împreună cu stilistul tău, cel care știe exact care sunt nevoile reale ale părului.

5 Mizează pe naturalețe

Dacă te numeri printre norocoasele care au părul ondulat natural, nu trebuie să aplici decât puțină spumă și ulei de păr și coafura ta este gata în câteva secunde.

6 Fii creativă

Urmărește tutorialele de pe net dacă vrei să afli care sunt noutățile în materie de accesorii care pot fi folosite când vrei să-ți aranjezi coafura. Ai grijă să le eviți pe cele care îți pot agresa firul, pentru că acest lucru nu ni-l dorim.

7 Păstrează-ți sănătatea

Cel mai important este să ai răbdare și să ai un stil de viață sănătos. O alimentație corectă, bogată în vitamine și minerale și o hidratare pe măsură au un rol foarte important în menținerea sănătății firului de păr.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Accentele 
machiajului arăbesc

Next:

Cele 
11 avantaje ale roșiilor pentru frumusețe

You may also like

Post a new comment