7 reguli pentru a fi sexi in aceasta primavara

02 February of 2016

Primăvara se apropie cu pași repezi, așa că a venit timpul să strângi hainele de iarnă și să investești în piese noi pentru sezonul care bate la ușă. A venit momentul să-ți updatezi look-ul și să arăți cât de sexi ești.

1. Ochi care-l au pe vino-ncoa
Investește într-o mascara bună și într-un creion de ochi potrivit. Pune-ți în valoare privirea, dar încearcă să rămâi naturală: Genele false arată uneori ca niște pene stranii.

2. Buze care vor să fie sărutate
Nu neglija buzele, dar nu le ruja excesiv, pentru că altfel ele vor distrage atenția de la ochi. Folosește un balsam, iar înainte de a aplica rujul pastelat nu uita de concealer. Gloss-ul subtil este perfect pentru seară.

3. Păr umflat
Tunde-ți regulat vârfurile și întreab-o pe coafeză cum să-ți usuci părul astfel încât să pară mai voluminos. Buclele care flutură în vânt sunt extrem de atrăgătoare.

4. Corp antrenat
Nu este nevoie să fii o mare atletă, dar ar fi bine să-ți tonifiezi musculatura. Aleargă ușor de câteva ori pe săptămână sau mergi la câteva ore de aerobic.

5. Piele mătăsoasă
Folosește zilnic loțiuni hidratante pentru corp. În curând pielea ta va fi la vedere și trebuie să arate îngrijită și netedă.

6. Lenjerie sexi
Lenjeria atrăgătoare este obligatorie primăvara. Alege modele pastelate, în nuanțe florale.

7. Parfum
Uită de miresmele grele de iarnă și alege un parfum ușor, floral și subtil. El se potrivește cu hainele lejere și scurte care se poartă în acest sezon. În plus, îți completează ținuta și te face să te simți foarte feminină.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Dana Verescu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

7 sfaturi bune pentru a incepe sa faci sport la sala

Next:

Cum sa raspunzi cand ti se spun banalitati despre fitness?

You may also like

Post a new comment