7 greșeli de styling care îți strică outfitul. Si cateva sfaturi indirecte

10 December of 2018

7 greșeli de styling care îți strică outfitul – Indiferent cât de bine arată o ținută în teorie, o mică greșeală îi poate fi fatală. Ține cont de sfaturile noastre pentru ca lookul tău să fie impecabil!

1  Bretelele sutienului sunt vizibile și efectul nu este cel scontat

Cu siguranță, ți s-a întâmplat de multe ori să găsești un top interesant, pe care chiar l-ai cumpărat, ca după aceea să constați că nu ai un sutien potrivit pentru el. Fie se văd bretelele, fie culoarea sau modelul nu sunt cele potrivite – înainte de a lua hotărârea de a cumpăra o bluză care are un model mai special, fii sigură că ai și cum s-o porți.

Îmbrăcăminte prea strâmtă

Chiar dacă ai văzut în revistele de modă că se poartă un anumit model de bluză sau fustă, dacă ele îți sunt prea strâmte sau prea largi și nu se mulează pe silueta ta, renunță. Sunt bani cheltuiți degeaba!

3 Cute mult prea evidente

Pipăie materialul din care este realizat obiectul vestimentar. Dacă observi că se mototolește prea repede, nu-l cumpăra. Niciunei femei nu-i face plăcere să aibă hainele șifonate și, ca atare, un look neglijent.

4 Imprimeuri de toate felurile

Dungi, animal print, flori sau buline – imprimeurile sunt și vor fi în trend mereu. Ai grijă însă cum le combini! Ar fi de preferat să rămâi la un singur tip de print, cel mult la două, dar care să se potrivească între ele.

5 Pete de make-up

Se poate întâmpla ca, atunci când te îmbraci, să murdărești hainele cu fond de ten sau ruj. Fie le cureți imediat, fie renunți pentru moment la acea piesă vestimentară. Indiferent 
cât de mică este pata, 
ea este vizibilă!

6 Pantofi murdari

În zilele ploioase, e destul de greu să-ți păstrezi curată încălțămintea. Poartă în geantă un pachet de șervețele umede pentru a curăța petele de noroi. În același timp, ai grijă ca flecurile pantofilor să fie îngrijite.

7 Influența mult prea mare a trendurilor

Ai observat într-o vitrină o fustă plisată care îți tot face cu ochiul. Asta, în condițiile în care garderoba ta este alcătuită 99% din jeanși și tricouri. Mai mult ca sigur nu vei purta vreodată acea fustă! Cel mai bine ar fi dacă ai putea împrumuta de la o prietenă un model asemănător, pentru a te convinge dacă, într-adevăr, te vei simți confortabil în respectiva fustă.

CIteste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

rochii de ocazie

Previous:

Apariție de senzație – cum să alegi cele mai potrivite rochii de ocazie

femeie la restaurant

Next:

Cu ce să te îmbraci la un restaurant

You may also like

Post a new comment