7 cai de detoxifiere. Cateva solutii inedite

21 July of 2016

Este important ca trupul si mintea sa fie detoxifiate constant. Acestea sunt cele mai bune cai de detoxifiere

1. Practica respiratia profunda. Respiratia profunda este o modalitate foarte buna de a detoxifiere a organismului. Aceasta tehnica de respiratie oxigeneaza organismul, ajuta la detoxifiere si vindeca. Respiratia te ajuta pentru a curata si purifica sistemul nervos, de asemenea, ajuta si procesul de digestie. In plus ajuta la reducerea stresului, unul din cei mai mari producatori de toxine fizice si psihice.

2. Sauna. A merge la sauna este un demers care ajuta la detoxifiere. Sauna se mai numeste si “baia de dezintoxicare.” Transpiratia este una din caile cele mai bune de eliminare a toxinelor. In plus acest tip de baie este foarte bun pentru imunitate.

3. O dieta de detoxifiere. Dieta de detoxifiere poate fi aleasa in functie de preferinte. Exista mai multe diete care ajuta la detoxifierea organismului. Dieta cu lichide si dieta cu alimente crude sunt doua astfel de diete bune pentru detoxifiere completa.

4. Exercitii in mod regulat. Orice forma de exercitiu fizic care te ajuta sa transpiri este in egala masura o cale de detoxifiere care va contribui la eliminarea toxinelor din organism. Exercitiul fizic ajuta la intarirea sistemului cardiovascular, activeaza circulatia sangvina si este benefic pentru minte si trup. Treizeci de minute de activitate fizica pe zi sunt cheia sanatatii.

5. Lichide. Cel doi litri de lichide pe zi sunt un pas normal si firesc pe care il posti face in fiecare zi pentru detoxifierea organismului. Este esential sa respecti aceasta regula!

6. Bauturi si ceaiuri de detoxifiere. Acestea pot face parte din planul de detoxifiere dar trebuie alese cu mare atentie si bauturile si ceaiurile pe care le folosesti. Sucul de aloe, ceaiul verde, ceaiurile de plante special combinate pentru detoxifiere sunt solutii bune si utile.

7. Suplimente pentru detoxifiere. Exista mai multe suplimente de detoxifiere, chlorella si spirulina sunt suplimente care ajuta la detoxifiere completa a organismului.

 

 

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Noua alimente esentiale pentru abdomen plat

Next:

Oamenii care mănâncă mai puțin trăiesc mai mult

You may also like

Post a new comment