6 trucuri pentru care ai nevoie 
de un bețișor de urechi

07 January of 2019

6 trucuri pentru care ai nevoie 
de un bețișor de urechi – Medicii nu le recomandă pentru curățarea urechilor. 
Dar, cu toate acestea, bețișoarele cu vată se găsesc 
în dulapurile oricărei băi.

Iată cum ele ne 
pot face viața mai ușoară:

1 Parfumul preferat te însoțește pretutindeni
Nu de puține ori s-a întâmplat ca geanta e care o alegem pentru o anumită ținută, să nu fie destul de încăpătoare. Chiar dacă avem nevoie de anumite obiecte, suntem nevoite să renunțăm la ele din cauza spațiului prea mic. Dacă nici sticluța de parfum nu mai are loc, atunci bețișorul cu vată vine în ajutorul tău: înmoaie-l în parfumul preferat și întrodu-l într-o punguță. De fiecare dată când vei vrea să-ți reîmprospătezi parfumul, presează bețișorul pe zona gâtului.

2 Smokey-eyes de senzație

Orice femeie știe că pentru un machiaj de seară reușit trebuie să accentuezi puternic zona ochilor. Ai ales 
să-ți faci smokey-eyes? Atunci, ai nevoie din nou de un bețișor cu vată. Uniformizează dunga neagră pe care o trasezi cu eyelinerul sau fardul închis pentru pleoape și ascunde eventualele imperfecțiuni cu ajutorul lui.

3 Spune adio nodurilor din bijuteriile preferate

Cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată ca lănțișorul pe care l-ai ales pentru o anumită rochie să fie înnodat. Pentru a evita astfel de situații, folosește un bețișor cu vată în momentul în care îl depozitezi în cutia de bijuterii. Înfășoară colierul de jur împrejurul bețișorului, 
astfel încât să nu se mai formeze noduri.

4 Îndepărtează petele rezistente de make-up

Mascara sau fardul de pleoape este uneori greu de îndepărtat. Și atunci este bine să ai la îndemână puțin ulei de cocos și un bețișor cu vată. Înmoaie-l în ulei și tamponează zona murdară. Vei observa că nu este nevoie să freci foarte puternic.

5 Trasează o formă mai frumoasă sprâncenelor tale

De câțiva ani, au revenit în modă sprâncenele groase, bine definite. Vopseaua și fardul special pentru această zonă sunt de ajutor. Este nevoie însă și de un bețișor cu vată, cu ajutorul căruia să trasezi mai ușor 
conturul sprâncenei.

6  Combate pungile de sub ochi

Înmoaie câteva bețișoare în crema pentru ochi. Lasă-le peste noapte în congelator, iar dimineața tamponează zona de sub ochi cu ajutorul lor. Zona inflamată se va calma mult mai rapid cu ajutorul acestui truc.

 

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Irina Stanescu
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

Comments

comments

Previous:

Picioare catifelate si tot ceea ce trebuie sa faci pentru asta

Next:

Greșeli care te fac să pari mai în vârstă

You may also like

Post a new comment