Câteva sfaturi sexy pentru cupluri monotone

29 January of 2020

Orice pasiune fierbinte, se știe, se mai  do­mo­lește  la un moment dat. Însă asta nu înseamnă că, odată cu pasiunea, s-a dus și dragostea. Chiar dimpo­trivă, pentru că de-acum vei avea parte nu doar de sex sălbatic pentru trup, ci și de dragoste pentru suflet. Așa că eventuala monotonie a relațiilor intime în cuplu, are o parte excepțional de bună.

Dar, pentru cai care au nevoie d eun imbold, de puține condimente pe o relație care pare monotonă, câteva sfaturi simple, bune și de mare calitate!

1. Piele pe piele! Aproape că nimic nu provoacă mai multe sentimente de fericire decât atingerile, dacă se poate, piele pe piele. E în firea naturii. Când suntem mângâiați, corpul nostru secretă hormoni ce ne reduc stresul, ne provoacă sen­­zații plăcute și ne relaxează. Iar masajele și atingerile tandre sunt și ele un mod de a ne comunica dragostea. Prin atingeri poți transmite căldură, dorință, ba unele dintre ele pot duce până la orgasm. Deci: Nu încetați să vă atin­geți nici măcar – sau mai ales atunci – când nu aveți chef de sex. Un sărut în trecere, o îmbrățișare, o atingere – toate astea vă vor menține  dragostea vie.

Dormiți îmbrățișați și dacă se poate goi. Este excepțional, este sănătos, este foarte intim și reprizele de sex dulce vor fi mai multe.

2. Profitați de ocazie. Uneori dorința apare din nimic. O privire, un zâmbet, un gând erotic sunt suficiente – de-ți vine să sari direct în dormitor… Dar pentru că, de fapt, trebuie să mergeți la cumpărături ori să faci curat sau ceva de genul ăsta, alungi imaginea și-ți vezi de treabă. Păcat! Și nu doar păcat, ci aproape periculos. Pentru că, dacă nu mai faci dragoste decât cu condițiile îndeplinite (picioare epilate, rufe spălate, curățenie bifată etc.) – latura spontană, care face și ea parte din actul amoros, se pierde în prea multă rațiune.

Deci: Fă-o de câte ori simți nevoia. Lasă-te sedusă, chiar dacă ai mâncarea pe foc. MERITĂ!

3. Urmează-ți fanteziile. Te trezești arzând  de dorință după un vis erotic, în care însă nu era vorba de partenerul tău. Iar faptul că el nu juca niciun rol în visele tale erotice te cam ne­du­merește. E ceva rău? Deloc, e absolut normal! E firesc ca în mintea ta să se desfășoare tot felul de scene sălbatice. Și nu e numai firesc, ci și indicat, pentru că aceste fantezii mențin dorința fierbinte și fac poftă de sex. Deci: Bucură-te de fanteziile tale. Atâta vreme cât nu sunt o evadare din viața ta se­xu­ală, e perfect.

Nu te gândi că se va supăra daca îl vei trezi din somn cu mângâieri dulci și cateva săruturi. Ba chiar din contră!

4. Comunică-ți dorin­țele. Sexul pe plajă, în ma­șină sau pe masa din bucătărie nu e chiar pe  placul oricui. Dar a refuza din start ideea înseamnă a-i refuza partenerului dorin­țe­le încă dinainte să știi despre ce e vorba. Negativ e și a ține dorințele numai pentru tine – este un semn că nu comunici cu adevărat cu partenerul tău de viață. Că nu-l crezi în stare să priceapă anumite lucruri și-l tratezi ca pe un copil. Când, de fapt, el este un bărbat! Deci: Fă-ți curaj și po­ves­tește-i despre dorințele tale.  Și când el își dorește ceva, măcar încearcă. Dacă nu-ți place, poți să-i spui. Și dacă-ți place, atunci ați des­coperit amândoi ceva frumos.

5. Trăiește sexy. Da, sigur că poți să dormi în chiloții vechi și tricoul ăla lăbărțat, dar nu e nevoie. Mai ales în weekend. E foarte simplu: pentru a trăi sexy este nevoie și de un pic de erotism în viața de zi cu zi, iar acesta vine și îm­pre­ună cu „ambalajul“. Deci: Fă-te frumoasă în weekend, îmbracă-te cu de­suuri sexy și ceva mai mulat și te vei simți automat mai sen­zuală. Și mai pregătită pen­­tru joculețele erotice.

6. Fii imprevizibilă! Bi­ne­înțeles, încrede­rea și sigu­ranța sunt indis­pen­sabile într-o relație. Însă pa­­­siu­­­nea are nevoie de tensiune și de puțină adre­nalină. Pentru ca abia acestea două produc acel efect de poțiune ma­gică pentru dragoste. Deci: Sărută-ți din când în când iubitul cu atâta poftă încât să-l amețești – după care prefă-te intangibilă o vreme. Lasă-l să fiarbă un pic în suc propriu, pentru a-i spune apoi direct: „Te vreau!“ Sunt două cuvinte care fac minuni.

Citește și:

Sursa foto: stocksnap

 

Comments

comments

Previous:

Casatorie versus concubinaj. Avantaje și dezavantaje

Next:

Femei ambițioase, iubiri imposibile

You may also like

Post a new comment