5 sfaturi pentru sprâncene perfecte

14 September of 2017

5 sfaturi pentru sprâncene 
perfecte – Ele îți încadrează chipul și de aceea trebuie să aibă o formă armonioasă, potrivită pentru tine.

Oriunde întorci privirea, observi femei cu sprâncene groase sau foarte subțiri, mult prea accentuate, care nu li se potrivesc. Moda este trecătoare, iar tu trebuie să-ți găsești acea formă a sprâncenelor care să te definească. Nu te ghida după trenduri dacă ele nu-ți sunt în avantaj.

1. Apelează la o profesionistă.

Chiar dacă la prima vedere poți spune că nu este o treabă grea, pensatul este dificil, mai ales când nu te pricepi. Măcar o dată este bine să apelezi la ajutorul unei persoane specializate în cosmetică. 
Nu te ghida întotdeauna după preț. Apelează la recomandări și nu vei da greș.

2. Vopsirea sprâncenelor. Te-ai vopsit recent într-o nuanță mai închisă și ai constatat că sprâncenele tale abia se mai observă? Ei bine, este timpul să le vopsești sau să folosești un fard special. Conturează mai întâi forma, cu ajutorul unui creion, și abia după aceea colorează întreaga zonă.

3. Pensatul între ședințele de la salon. Ești tentată să smulgi firicelele de păr care cresc mult mai repede față de momentul în care obiș­nuiești să mergi la cosme­tici­ană? Ai grijă ca lumina să fie foarte bună, astfel încât să nu smulgi și firele de care mai ai nevoie. Nu umbla la forma sprânce­nelor și nu încerca să le scurtezi cu forfecuța.

4. Periatul. După ce ți-ai aplicat fardul pe față, piaptănă-le cu o perie specială sau, dacă nu ai așa ceva în trusa de cosmetice, folosește cu încredere o periuță 
de dinți. Pentru a le fixa, poți aplica pe un bețișor de urechi puțin 
spray fixativ.

5. Uleiuri miraculoase. Sprâncenele au nevoie de o îngrijire delicată. Pentru a stimula creșterea firelor de păr, folosește ulei de ricin, aplicat dimineața și seara, după demachiere.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Mâini frumoase ca la 20 de ani

Next:

Esențele frumuseții

You may also like

Post a new comment