5 sfaturi de stil care te întineresc cu cel puțin 5 ani

27 November of 2017

Nimeni nu poate opri timpul. Noroc ca s-au inventat o mulțime de soluții care ne fac să ne simțim mereu tinere și în formă.

Este o certitudine că tinerețea trece odată cu anii, însă asta nu înseamnă decât că devenim mai puternice, mai împăcate cu viața noastră și mai frumoase. Dacă sportul și o dieta sănătoasă sunt absolut necesare în menținerea unui tonus perfect, la fel de utile sunt și trucurile de stil atunci când ne dorim să dăm puțin timpul înapoi și să arătăm la fel ca la 30 de ani.

Iată care sunt 5 dintre aceste trucuri de stil, venite chiar de la specialiști:

Elementul-surpriză

Ținutele care asortează geanta la pantofi nu mai sunt de mult la modă. Pentru nicio categorie de vârstă, de altfel. Adaugă întotdeauna ceva neașteptat ținutelor tale. Fie că vorbim despre o coafură messy, o geacă casual, tinerească, balerini combinați la o rochie foarte elegantă, de vară și din voal. Sau, dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență, adaugă un accesoriu foarte elegant, precum cele de aici, la o ținută de stradă. Sunt bijuterii pentru toate gusturile, înzestrate cu capacitatea de a scoate din anonimat orice ținută și a atrage toate privirile. Iar dacă nu știi pe ce să dai click, avem soluția ideală pentru tine. Un ghid care te ajută să alegi bijuterii în funcție de personalitate.

Atenție la culoarea părului

Lasă extremele pentru Lady Gaga și mergi pe varianta unor culori cât mai naturale. Un păr platinat, de exemplu, te va face să arăți mai în vârstă cu câțiva ani buni. Alege întotdeauna tonuri calde, pământii sau aurii.

Împrietenește-te cu anti-cearcănul…

…și nu îl folosi doar pentru estomparea cearcănelor. Aplică-l și în jurul nărilor și la colțurile gurii. Va crea o senzație de lifting natural și va da luminozitate chipului tău. Efectul este atât de wow încât prietenele vor începe să te întrebe curând care este numele chirurgului tău.

Renunță la pudră

Machiajul foarte uscat dă pielii mature un aspect ciudat și îți adaugă ani buni la vârsta reală. În plus, pe măsură ce înaintezi în vârstă, organismul reglează natural secreția de sebum, tenul tău devenind mult mai uscat. Tocmai de aceea este indicat să folosești mai degrabă un fond de ten care are pudra în compoziție și care să fie cremos, să-ți hidrateze tenul și să-i confere luminozitate. Nu uita de blush. Unul în tonuri aurii este perfect.

Completează-ți ținuta cu jeanși skinny

Mai nou în magazine au început să apară cei cu efect de lift și body shaping. Asta înseamnă că sunt elastici, foarte mulați și îți vor pune în evidență formele, ascunzând în același timp o piele nu foarte fermă. Evită blugii care au numai bumbac în compoziție. Aceștia se lasă încă de la prima purtare și, astfel, te pot dezavantaja.

Știi și alte trucuri pentru un look tineresc? Care sunt acestea?

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Comments

comments

Previous:

Par frumos cu dieta potrivita

Next:

Maschează cearcănele în 3 pași simpli

You may also like

Post a new comment