5 rezolutii de vreme buna. Cateva provocari si cateva idei

19 June of 2019

Cateva provocari si cateva idei. E soare, e vara, e vremea vacantelor si a planurilor pentru vreme buna. Daca vrei ca totul sa fie la superlativ, ai nevoie de cateva mici impulsuri. Unele din ele vin in functie de context si de conjuncturile d emoment, cateva idei de rezolutii pentru vreme buna iti dam noi, ca sa facem vara asta si mai interesanta.

1.Ieși cu prietenii Formula fericirii personale conține, susține un studiu american, zece prieteni buni în a căror companie
să-ți petreci cât mai des timpul. Pe rând sau cu toți odată, tu alegi, important este să-ți oferi cât se poate de des astfel de evadări, chiar dacă nu mai ai 20 de ani. Single sau familistă, nu te izola și petrece timp de calitate alături de oameni pe gustul tău.

2. Alungă insomnia Dacă nu dormi cel puțin șapte ore pe noapte, nu-i de mirare că te simți fără poftă de viață! Ademenește-l pe Moș Ene, vârându-te în așternuturi neapărat înainte de 12 noaptea, după ce ai făcut o baie caldă, relaxantă, cu apă amestecată cu un litru de lapte gras și câteva picături de ulei esențial de lavandă. Și pielea va avea de câștigat în urma acestui tratament – trucurile Cleopatrei sunt încă valabile.

3. Fugi cu stil Te-ai hotărât să te apuci de alergat câte o jumătate de oră pe zi și nu știi cu ce să începi? Primul pas este achiziționarea unui echipament în care să te simți trendy și confortabil. Cei mai importanți sunt pantofii de alergare, care trebuie să fie de bună calitate, cu talpă flexibilă și ușori.

4. Râzi mai mult Râsul sănătos ajută la eliminarea stresului, plus că solicită musculatura stomacală și o tonifică la fel de bine cum o face un exercițiu de la sală. Cum să faci cât mai des acest „exercițiu“? Păi, vezi punctul 1 – ieșirile cu prietenii. Apoi, abonează-te la vizionat comedii, la citit bancuri bune și râzi chiar și fără motiv, pentru că pofta vine… râzând!

5. Parfumează-te sexy Parfumurile trezesc amintiri frumoase, cresc starea de bine și libidoul, așa că lasă-te învăluită în arome care să te bucure și să-i bucure și pe cei din jur. În zilele calde, alege arome fresh, fructate, care dau energie și bună dispoziție. Dacă nu-ți place să te parfumezi, alege aromaterapia pentru casă: lumânări, bețișoare parfumate, uleiuri esențiale de trandafir, ylang-ylang, santal, la care să apelezi când vrei să te relaxezi sau să ispitești.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pexels.com/

 

Comments

comments

Previous:

Comportamentul pasiv-agresiv

Next:

Capacitatea de convingere și reușita

You may also like

Post a new comment