5 motive pentru care femeile din zodia Leu sunt irezistibile în ochii bărbaților

19 January of 2018

Oriunde ar merge, femeia născută în zodia Leu este în centrul atenției și este imposibil să nu o observi de la distanță. Ea este cea care întreține atmosfera, râde, glumește și conversează cu toată lumea, exercitând o atracție magnetică asupra celor din jur.

Leoaicele au nevoie de atenție, admirație și respect din partea celorlalți și obțin aceste lucruri, de obicei, pentru că știu să se impună. Femeile o privesc cu o oarecare invidie sau admirație, în timp ce asupra bărbaților leoaica are un efect irezistibil. Dacă citești acest horoscop pentru Leu vei vedea că fiecare zi alături de un nativ al acestei zodii este una palpitantă și plină de aventură. Iar aceste lucruri se datorează personalității ei, dar și câtorva calități ieșite din comun:

Siguranța de sine și atitudinea de câștigătoare

Leoaicele sunt printre cele mai încrezătoare femei și pot adeseori să îi intimideze pe cei din jur cu atitudinea lor. Pot părea arogante uneori sau vanitoase, însă sub aceste aparențe se ascunde o femeie puternică și loială puținilor prieteni adevărați pe care îi are. Încrederea în sine este una dintre cele mai atrăgătoare calități ale leoaicelor, pentru că le face să iasă în evidență din mulțime. Bărbații vor observa întotdeauna când o leoaică intră în încăpere, cu spatele drept, cu pasul sigur și dându-și părul pe spate.

Promisiunea unei relații palpitante

Nimic nu deprimă o leoaică mai mult decât rutina. Monotonia o face să se simtă închisă într-o cușcă, motiv pentru care va căuta întotdeauna activități pline de adrenalină, care să o facă să se simtă plină de viață. Timpul petrecut alături de o femeie din zodia Leu va fi palpitant și trăit intens, pentru că leoaica urăște din tot sufletul plictiseala. Totuși, pentru mulți bărbați un astfel de stil de viață se poate dovedi obositor sau prea periculos.

În relații, nativele din Leu sunt la fel de pasionale ca în viața de zi cu zi, chiar dacă asta înseamnă adeseori certuri și scene dramatice. La nervi, leoaicele devin temperamentale și impulsive și pot spune multe lucruri pe care să le regrete adeseori. Cel mai rău lucru pe care îl poate face o persoană este să le rănească orgoliul, pentru că atunci Leoaica nu va ierta și nici uita prea curând.

Loialitatea de care dau dovadă

În ciuda aparențelor, Leoaicele sunt unul dintre cele mai loiale semne ale zodiacului. Au multe cunoștințe, dar puțini prieteni, însă cei care reușesc să le intre pe sub piele se vor bucura de sprijin și înțelegere deplină. Niciodată o leoaică nu își va trăda prietenii adevărați și nu îi va judeca, ci îi va iubi și îi va susține necondiționat. În schimb, așteaptă același lucru de la persoanele apropiate lor, iar când așteptările sau încrederea le sunt înșelate, vei vedea o față necunoscută a lor: una răzbunătoare și nemiloasă.

Pasiunea din dormitor

Sexul este pe primul loc într-o relație pentru nativele din zodia Leu. Ele adoră să își cucerească partenerul și adeseori sunt cele care fac primul pas într-o relație. În dormitor, sunt pasionale, senzuale și jucăușe, dar așteaptă ca partenerul lor să se ridice la înălțimea așteptărilor. O femeie din zodia Leu nu va fi niciodată fericită într-o relație lipsită de pasiune, oricât de minunat ar fi bărbatul de lângă ea.

Stilul de viață extravagant

Leoaicele apreciază lucrurile bune în viață, iar mulți le pot acuza că sunt cheltuitoare și extravagante. Totuși, femeia Leu adoră independența și nu este materialistă, așa că va prefera întotdeauna să își cheltuiască banii pe care singură i-a câștigat. Îi plac lucrurile scumpe, vacanțele exotice, hainele care să o scoată în evidență și cu greu reușește să facă economii, pentru că toți banii ei sunt investiți în propriul său confort și lux.

 

Sursă foto: Shutterstock/Copyright:Gorbash Varvara

Comments

comments

Previous:

Reprezentanții sexului opus care au stofă de soți

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1 iunie – 30 iunie

You may also like

Post a new comment